Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Whitepaper Wet Werk & Zekerheid

Whitepaper Wet Werk & Zekerheid

In 2015 zullen onder de noemer “Wet Werk en Zekerheid” enkele wetten ingevoerd worden die verstrekkende gevolgen hebben in het arbeidsrecht in Nederland en daarmee ook voor LabResource medewerkers.
Om alle medewerkers een goed beeld te geven van de aankomende wijzigingen hebben we een informatief document samengesteld waarin de belangrijkste wijzigingen de revue passeren. Hierin staat ook toegelicht welke zaken wijzigen voor medewerkers met een zogenoemd fase-contract.

Lees hier meer over Wet Werk en Zekerheid.

Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close