Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment

Werken bij LabResource

Onze consultants en recruiters hebben allen zelf jarenlange, praktische laboratoriumervaring en ervaring met dienstverlening. De vakkennis en professionaliteit van de consultants vormt de basis van het succes van LabResource. Deze basis zorgt voor een hoge recruitmentstandaard waarbij de personeelswerving met zorg en expertise wordt behandeld. Zo zijn wij uitgegroeid tot de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland.
De functie van recruitment consultant is een veelzijdige, commerciële en dienstverlenende functie met veel verantwoordelijkheden. Tot de werkzaamheden behoren onder andere acquisitie, personeelsselectie, klantenbezoeken, jobcoaching en persoonlijke interviews. Bovendien is de consultant actief betrokken bij de bedrijfsvoering en de verbeteringen hiervan.

LabResource hanteert voor haar eigen medewerkers de CAO voor vaste medewerkers van een uitzendbureau. Bovendien kunnen onze consultants rekenen op een goed salaris, uitstekende bonusregeling en lease-auto.

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde consultants en recruiters. Indien je geïnteresseerd bent om bij LabResource te werken, dan kun je per e-mail een CV en begeleidend schrijven toesturen aan Dhr Menno Lammers, mlammers@labresource.nl.

LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close