Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment

Werken bij LabResource

Onze consultants en recruiters hebben allen zelf jarenlange, praktische laboratoriumervaring en ervaring met dienstverlening. De vakkennis en professionaliteit van de consultants vormt de basis van het succes van LabResource. Deze basis zorgt voor een hoge recruitmentstandaard waarbij de personeelswerving met zorg en expertise wordt behandeld. Zo zijn wij uitgegroeid tot de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland.
De functie van recruitment consultant is een veelzijdige, commerciële en dienstverlenende functie met veel verantwoordelijkheden. Tot de werkzaamheden behoren onder andere acquisitie, personeelsselectie, klantenbezoeken, jobcoaching en persoonlijke interviews. Bovendien is de consultant actief betrokken bij de bedrijfsvoering en de verbeteringen hiervan.

LabResource hanteert voor haar eigen medewerkers de CAO voor vaste medewerkers van een uitzendbureau. Bovendien kunnen onze consultants rekenen op een goed salaris, uitstekende bonusregeling en lease-auto.

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde consultants en recruiters. Indien je geïnteresseerd bent om bij LabResource te werken, dan kun je per e-mail een CV en begeleidend schrijven toesturen aan Dhr Menno Lammers, mlammers@labresource.nl.

Ja, ik blijf graag op de hoogte over LabResource nieuws, waardevolle inzichten in industrietrends, carrièremogelijkheden, training en andere nuttige tips die me kunnen helpen in mijn zoektocht naar een waardevolle baan, die past bij mijn vaardigheden en interesses. Klik hier om je aan te sluiten bij het LabResource netwerk.

LabResource is de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland. De informatie die u indient, is belangrijk voor ons om tegemoet te komen aan uw behoeften op het gebied van aanstellingen en contracten. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) 2016/679 ("AVG"), zal LabResource uw persoonlijke gegevens verwerken in overeenstemming met ons Privacybeleid. LabResource zal uw persoonlijke gegevens beschermen en niet onwettig aan iemand doorgeven. Als recruitment organisatie ontvangt en verwerkt LabResource uw persoonlijke gegevens met als doel de passende stappen te nemen om voor u een baan bij een van onze klanten te vinden en / of om een contract met u af te sluiten.

Wij vragen u om geen persoonsgegevens te delen als u jonger bent dan achttien (18) jaar, of als de gegevens onder de AVG zijn geclassificeerd als gevoelige gegevens; dit omvat persoonlijke gegevens die raciale of etnische achtergrond, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen of lidmaatschap van een vakbeweging onthullen; of genetische / biometrische / gezondheidsgerelateerde gegevens of gegevens over iemands seksuele leven / seksuele geaardheid.

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.

LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close