Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Werken als laborant

Laboratorium baan

Wil jij werken als laborant? Dan is het belangrijk dat je een aantal skills beheerst. Zo heb je een studie afgerond op mbo, hbo of wo niveau (ook bekend onder de titels MLO/HLO en WO). Verder heb je ook een studierichting voor laboratoriumwerk gevolgd, zoals, biologie, chemie of milieutechnologie. Er zijn nog volop andere studierichtingen denkbaar waarmee je kunt werken als laborant en analist. Heb je je een voorstelling gemaakt wat het inhoudt om te werken als laborant? Een laborant en analist voert onderzoeken uit en maakt gebruik van verschillende onderzoeksmethodes. Je analyseert en experimenteert en gaat bovendien secuur te werk. Lijkt werken als laborant je een goede uitdaging? Kijk dan bij de Vacatures van LabResource!

Mocht je zoeken naar andere mogelijkheden, kijk dan ook eens naar:

Laboratorium technieken

Vaste functie laborant

Laboratoriumbaan

Laborant

 

De LabResource App komt er aan, vanaf 1 juli in de market
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
inRegio Amsterdam
inRegio Haarlem
inRegio Eindhoven
inRegio Utrecht
Alle vacatures
LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close