Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Vacatures Chemie

LabResource richt zich op zowel starters als ervaren laboratoriumpersoneel en specialisten, binnen alle gebieden, variërend van analytisch chemisch specialisten en research technician tot laboratoriummanager of projectleider in de chemie. 

Werken in de chemie

Wij bieden werkzoekenden met een afgeronde WO, HBO of (t)MBO laboratoriumopleiding voldoende mogelijkheden voor werk binnen de chemie. 
Wij hebben vacatures binnen alle vakgebieden en bij gerenommeerde organisaties. Denk aan vaste of tijdelijke dienstverbanden binnen de voeding, chemie, life sciences, farmacie, milieuchemie, klinische en medische chemie. Wij helpen je graag met het vinden van geschikt werk voor jou. Je vindt bij ons veel vacatures binnen de chemie in diverse richtingen:

  • Productspecialisten en productontwikkelaar
  • Farmaceutische methodeontwikkelaars
  • Research analisten
  • Organische chemie en synthese
  • Chromatografie (HPLC en GC)

 

Je kunt van ons uitstekende begeleiding en goed advies verwachten. Wij begrijpen hoe belangrijk het vinden naar een nieuwe baan is!
De beste Laboratorium vacatures binnen de chemie vind je bij recruitment organisatie LabResource! Zoek snel op deze website naar deze vacatures en meld je aan als werkzoekende! Telefonisch contact over je mogelijkheden is ook mogelijk: 020- 4069750.

Mocht u zoeken naar andere mogelijkheden, kijk dan ook eens naar:

Chemisch Laborant
Werk chemie
Vacature chemicus

Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
inRegio Cuijck
inRegio Den Bosch
inregio Nijmegen
Alle vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close