Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Vacature Laborant

Ben jij op zoek naar vacatures voor een laborant? Bij LabResource hebben we verschillende functies open staan. Je kunt bijvoorbeeld werken als: Laborant, senior laborant, chemisch analist, junior laborant, laboratoriummanager, onderzoeker, microbioloog, laboratorium medewerker, laboratorium technician, laboratorium scientist. Zoek jij een vacature in het laboratorium of wetenschap gerelateerd, houd jij van onderzoek of ben je misschien meer geïnteresseerd in labcoördinatie? Kortom, heb je interesse in een van deze vacatures als laborant? Kijk eens bij de actuele Vacatures van LabResource.

Mocht je zoeken naar andere mogelijkheden, kijk dan ook eens naar:

Vacature biotechnologie

Vacatures chemie

Vacatures laboratoria

Vacature biochemie / biochemisch

Werken als laborant

Scientific Sales

Uitzenden laborant

Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
inRegio Cuijck
inRegio Den Bosch
inregio Nijmegen
Alle vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close