Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Vacature chemicus

Chemisch laborant

Wil jij als chemicus aan de slag? Dan zijn er bij LabResource volop mogelijkheden voor jou.
Je kunt als chemicus/chemisch analist/chemisch laborant verschillende kanten op. Belangrijkste is dat je een echte onderzoekersmentaliteit hebt. Je bent analytisch ingesteld en je houdt van een uitdaging. Een baan in de chemie vind je in allerlei sectoren, je kunt werken in de medische sector, levensmiddelentechnologie, milieutechnologie, maar ook in een biomedisch of biofarmaceutisch laboratorium. Neem eens een kijkje bij onze vacatures chemie.

Mocht je zoeken naar andere mogelijkheden, kijk dan ook eens naar:

Werk chemie

Vacature chemie

Vacature biochemie/ biochemisch

Uitzenden laborant

Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
inRegio Cuijck
inRegio Den Bosch
inregio Nijmegen
Alle vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close