Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Vacature aanmelden

U kunt eenvoudig een nieuwe vacature via e-mail aanmelden. Verstuur de vacature-omschrijving naar info@labresource.nl en de betreffende recruitment consultant uit uw regio neemt direct contact met u op.

Ook kunt u uw vacature telefonisch aanmelden, via het hoofdkantoor: 020 - 406 97 50. U wordt dan direct doorverbonden met de verantwoordelijke consultant in uw regio.

Ook kunt u hieronder uw contactgegevens invullen, wij nemen dan direct contact met u op. Voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en e-mail zijn velden die verplicht zijn om het registratieproces te kunnen voltooien.

man vrouw

Ik blijf graag op de hoogte.

Maak deel uit van onze marketing mailinglijst! Abonneer u op LabResource-nieuws, waardevolle informatie betreffende trends in de branche, best practices en algemene oplossingen om u in uw rol te ondersteunen. Klik hier om je aan te sluiten bij het LabResource netwerk.

Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close