Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

TopMedewerker van het kwartaal

Ook in 2018 zal ieder kwartaal een “TopMedewerker van het Kwartaal” worden verkozen, met de bijbehorende uitreiking van € 500,-.

Iedere afdelingsmanager kan een LabResource medewerker in maart, juni, september en december 2018 nomineren voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal”.
De nominaties worden beoordeelt en iedere eerste maand na het kwartaal wordt een nieuwe Topper verkozen.

* De bonus betreft een bruto uitkering. Genomineerden dienen ten minste 2 maanden werkzaam en in ieder geval de laatste maand van het kwartaal werkzaam te zijn (geweest) via LabResource op het moment van nominatie.
* Nominaties kunnen voor promotionele doeleinden worden gebruikt.

Topmedewerker van het 3de kwartaal 2018

 

Annelies is sinds september via LabResource werkzaam als QA Manager Review bij Teva Operations te Haarlem. Zij is genomineerd omdat zij vanaf de eerste dag van binnenkomst een positieve energie in het team brengt en op een prettige manier relaties buiten het eigen team opbouwt die op termijn goede samenwerking zal garanderen.

Annelies, van harte gefeliciteerd met je titel van TopMedewerker van het kwartaal!

 

TopMedewerker van Q2-2018

Ronald is sinds mei via LabResource werkzaam als Unithoofd a.i. bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Hij is genomineerd omdat hij vanwege zijn “warme zakelijkheid” rust brengt en een voorbeeld is voor collega unithoofden. Zijn competenties als kordaat, doorpakken, goed luisteren en het duidelijk zijn qua wederzijdse verwachtingen worden niet alleen door zijn leidinggevende, collega’s maar ook zijn medewerkers ervaren.

Hiermee is Ronald wat ons betreft niet alleen zeer terecht genomineerd, maar heeft hij ook de titel en de bijbehorende bonus van € 500,- van LabResource gewonnen.

TopMedewerker van Q1-2018

De titel van Top Medewerker gaat helemaal op voor Veerle, want zij is echt TOP! Zij is een ontzettend harde werker, is ontzettend gedreven en voelt zich zeer verantwoordelijk voor haar taken. Ze voelt als mijn rechterhand, heeft een drive om haar werk met hoge kwaliteit af te leveren en ik heb bewondering voor haar zich snel eigen maken van complexe taken. Kortom; ik zou graag een afdeling hebben met meerdere Veerle’s!

Veerle; ook namens LabResource willen we je van harte bedanken voor jouw inzet en de positieve bijdrage die je hebt geleverd!

Dit zijn de voorgaande Toppers:

TopMedewerker van Q4-2016
Voor het 4de kwartaal 2016 is uit de ingezonden nominaties gekozen om Yan Sonneveld te verkiezen tot “TopMedewerker van het kwartaal”. Hij heeft de bijbehorende cheque van € 500,- in ontvangst genomen.

Yan is in januari 2016 gestart bij Abbott Laboratories op basis van een uitzendcontract. Hij heeft zich vanaf zijn start onderscheiden door zijn goede inzet, zijn betrouwbaarheid en het feit dat ze altijd op zijn aanwezigheid kunnen rekenen. Yan voert meer taken uit dan aanvankelijk van hem gevraagd werden. Janny Scholma (Hoofd Chemie): “Hij is een heel fijn teamlid en hij en zijn inzet worden zeer gewaardeerd door de overige teamleden en mij”

Yan, van harte gefeliciteerd met je titel van TopMedewerker van het kwartaal!

Jessica Munch: TopMedewerker van het kwartaa!TopMedewerker van Q3-2016:
Van de ingezonden nominaties is Jessica Münch verkozen tot ‘Topmedewerker van het kwartaal’. Zij heeft de bijbehorende cheque van € 500,- in ontvangst genomen.

Jessica is in april 2016 via LabResource gestart bij DSM Functional Materials.. Haar goede functioneren heeft ertoe geleid dat Jan van Eekelen (QA/QC Manager Functional Materials) haar heeft genomineerd.
“Jessica heeft vanaf het begin een uitstekende bijdrage geleverd aan de werkzaamheden binnen de afdeling en ook daarbuiten. Met haar persoonlijkheid heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de sfeer in het team en ook de rest van de organisatie. Ze heeft zich daarbij klantgericht, resultaat gedreven, mensen betrekkend, verantwoordelijk en innoverend opgesteld. Hiermee past ze perfect binnen de DSM organisatie.”

Jessica; ook namens LabResource willen we je van harte bedanken voor jouw getoonde inzet en de positieve bijdrage die je hebt geleverd!

Kirstie Barrera; TopMedewerker van het kwartaal!

TopMedewerker van Q2-2016
Kirstie Barrera, werkzaam bij Mead Johnson, is uitgeroepen tot medewerkster van het 2de kwartaal en heeft haar cheque van € 500,- in ontvangst genomen.

Kirstie is in februari van dit jaar via LabResource gestart op de analytische afdeling van Mead Johnson in Nijmegen. Op deze afdeling worden met behulp van diverse analytische meetmethoden bepalingen uitgevoerd op de grond-, tussen- en eindproducten voor de bij Mead Johnson geproduceerde baby voeding. Daarmee levert ze een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze producten. Haar inzet, houding en nauwkeurigheid in haar werk hebben ertoe geleid dat Sander Hendriks, Team Leader Chemistry Laboratory, haar heeft willen nomineren.

“Kirstie is een dame met een aanstekelijk enthousiasme. Ze heeft zich in korte tijd goed geprofileerd, zich de analyses eigen gemaakt, en voert deze zeer nauwkeurig en professioneel uit. Ze is een aanwinst voor mijn team, en ik hoop dat zij nog lang onderdeel hiervan wil blijven uitmaken.”

Kirstie werd vooral genomineerd vanwege haar positieve energie binnen de groep. Ze geeft op een leuke manier haar collega's meer zelfvertrouwen in het werk. Kirstie, ook namens LabResource willen we je van harte bedanken voor je getoonde inzet!

Leila Regragui; TopMedewerker van het kwartaal!

TopMedewerker van Q1-2016
Leila Regragui, werkzaam bij Corbion, is uitgeroepen tot TopMedewerker van het 1ste kwartaal en heeft haar cheque van € 500,- in ontvangst genomen.

Leila is in november 2015 via LabResource gestart bij Corbion binnen het RD&A Center Biochemicals. Haar inzet en positieve bijdrage hebben ertoe geleid dat haar manager, Rupert Gijsen (Manager RD&A Center Chemical & Care Specialisties) haar heeft genomineerd:
“Leila heeft in een zeer korte tijd een goede, accurate en zelfstandige bijdrage geleverd waarmee ze het research programma verder gestalte heeft gegeven. Ze levert een significante bijdrage van zeer goede kwaliteit op een steeds breder gebied. Voor iemand die nog maar een paar maanden binnen een bedrijf werkt op een ook nog onbekend (onderzoeks) terrein vindt ik dit een uitzonderlijke prestatie. In mijn meer dan 30 jaar werkervaring heb ik dit niet vaak gezien en helemaal niet voor mensen die op tijdelijk basis waren ingehuurd.”
We willen Leila hartelijk danken voor de bijzonder goede bijdrage die zij levert.

TopMedewerker Mitko Damianov

TopMedewerker van het 4de kwartaal 2014:
Mitko Damianov, werkzaam bij Cargill, is uitgeroepen tot TopMedewerker van het 4de kwartaal en heeft zijn cheque van € 500,- in ontvangst genomen.

Mitko is via LabResource in 2014 gestart als analytical development scientist bij Cargill Global Oils. In korte tijd heeft Mitko met zijn inhoudelijke kennis en inzet zich weten te onderscheiden op de afdeling. Hij is dan ook genomineerd door zijn manager Marian Steverink, team Lead Global Oils:
“"Mitko heeft in hele korte tijd een goede plek verworven binnen het team, niet alleen op basis van zijn kennis en ervaring, maar ook zeker door zijn inzet, goede communicatie en gestructureerde aanpak van projecten. Hij heeft zich als goede sparringpartner op het gebied van de analytische chemie laten kennen.”
Mitko is door zijn afdelingsmanager en LabResource verrast met de uitreiking van de cheque. We willen Mitko hartelijk danken voor het uitstekend werk dat hij levert.

TopMedewerker Enjambre Eltanal

TopMedewerker van het 3de kwartaal 2014 
Heldene Enjambre Eltanal, werkzaam bij Shell Global Solutions, is uitgeroepen tot TopMedewerker van het 3de kwartaal en heeft haar cheque van € 500,- in ontvangst genomen.
Begin 2013 is Heldene via LabResource gestart bij Shell en inmiddels 1,5 jaar werkzaam. Vanaf de eerste dag was er al sprake van een goede chemie op de afdeling en dit kwartaal is zij ook genomineerd door haar manager Koen Wolf, team lead Shell - Residual Fuel Oil & Crude Oil:
“"Heldene is very committed to her job and focused on delivering results. She is curious, very methodic and keeps a critical eye on what she is doing. She is eager to learn and is willing to deep dives into the topics she is asked to deal with. Also, she is a very easy person to work with, friendly and approachable. She shows a positive attitude and resilience. We are happy she works in our department.”
De afdeling en LabResource hebben Heldene kunnen verrassen met de uitreiking van de cheque. Blij verrast en trots op haar nominatie heeft ze de bijbehorende bloemen en de cheque in ontvangst genomen. We willen Heldene hartelijk danken voor haar enorme inzet en prestaties in haar werk.

Topmedewerker Gabriel Thomassen bij Nutricia ResearchTopmedewerker van het 2de kwartaal 2014:
Gabriël Thomassen is uitgeroepen tot TopMedewerker van het 2de kwartaal en heeft zijn cheque van € 500,- in ontvangst genomen.
Gabriël is in 2013 via LabResource bij Nutricia Research gestart en heeft in 2014 weer een nieuw project kunnen oppakken. Hij is genomineerd door zijn manager, Claudia van den Braak, die aangeeft:
“Gabriël pikt theorie en technieken erg snel op en werkt bovendien erg nauwkeurig. Hij kan zeer goed zijn werk plannen en houdt zich aan deadlines. Daarbij heeft hij een scherpe waarneming en een sterk oplossingsgericht vermogen. Bovendien beschikt hij over een erg sociaal karakter en een goede dosis humor. Al met al een fijne collega met een toegevoegde (sociale) waarde voor het team. Ik ga zeker mijn best doen hem ook na dit project te behouden. Hij verdient zeker deze bonus, ook als blijk hoezeer hij gewaardeerd wordt!”
Iedereen behalve Gabriël was geïnformeerd over de uitreiking. Met koffie en een blocnote in de hand voor een algemene werkbespreking, werd Gabriël dan ook compleet verrast met deze titel en uitreiking.
Wij willen Gabriël hartelijk danken voor zijn enorme inzet bij Nutricia Research.

TopMedewerkster Anouk van Nimwegen bij Janssen BiologicsTopmedewerker van het 1ste kwartaal 2014:
De TopMedewerker van het eerste kwartaal is bekend; Anouk van Nimwegen is uitgeroepen tot TopMedewerker en heeft haar cheque van € 500,- (en bloemen) in ontvangst genomen.

Anouk is via LabResource in augustus 2013 gestart als scientist product development bij Janssen Biologics te Leiden. Haar begeleidster, Dewy Janssen, sr. Associate scientist, heeft Anouk genomineerd en geeft aan:
“Anouk is een aanwinst voor onze afdeling. Ze is bijzonder productief, signaleert problemen en draagt zelf ook direct mogelijke oplossingen aan. Ze staat bovendien open voor nieuwe ontwikkelingen, treedt assertief en behulpzaam op en houdt daarbij goed haar eigen tijdslijnen in de gaten.”
De gehele afdeling was aanwezig bij de uitreiking en had de uitslag nog geheim gehouden voor Anouk. De uitreiking van de cheque kwam als dan ook als grote en erg leuke verrassing voor Anouk.
We hebben dit kwartaal weer veel nominaties ontvangen, allen zeer positief en inspirerend. Wij willen dan ook al onze medewerkers hartelijk danken voor hun inzet op de werkvloer!
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close