Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Sponsoring

LabResource heeft een actief sponsorbeleid toegespitst op de ondersteuning van sportieve prestaties voor onderzoeksbudgetten ter genezing of verbetering van kwaliteit van leven en gezondheid bij (terminale) ziektes. Daarbij heeft LabResource er voor gekozen haar sponsorbeleid te concentreren tot de doelgroep van LabResource; laboratorium- en wetenschappelijk onderzoek.

Voorbeelden van sponsoractiviteiten:

LabResource sponsor activiteiten

In 2015 sponsort LabResource het DSM Food specialties team én Nicole en Rober in hun beklimming van de Alpe d'Huzes voor de inzameling van sponsorgelden ter ondersteuning van onderzoek naar en bestrijding van kanker. Het evenement vindt dit jaar voor de 10de keer plaats, dit jaar op 3 en 4 juni 2015. Lees hier meer.

In 2014 heeft het LabResource running team tijdens de Dam tot Dam loop voor Spieren voor Spieren bijna 1000,- bij elkaar gelopen. Maar liefst 5 van de renners hebben een nieuw PR gelopen en de snelste renner heeft de 10 mijl afgelegd in een jaloersmakende tijd van 1.04.16. Lees hier meer. In 2013 liep het LabResource running team voor het NKI fonds de 10 Engelse mijl van de dam tot dam loop in Amsterdam. Totaal is meer dan Euro 2000,- aan het NKI-AVL fonds gedoneerd en zijn mooie sportieve prestaties geleverd. Zo kwam de snelste renner van het team in 1.04.44 over de eindstreep. Lees hier meer.

Sponsor verzoeken kunnen rechtstreeks worden ingediend via administratie@labresource.nl en zullen binnen 2 weken worden beoordeeld. Vermeld bij het indienen van een sponsorverzoek in ieder geval:
- de betreffende (sportieve) activiteit
- doelstelling van de activiteit
- of het een individuele activiteit of binnen groepsverband betreft
- welke (overkoepelende) organisaties betrokken zijn of de activiteit organiseren
- datum van de activiteit (en mogelijke data voorbereidingen van de activiteiten)
- uw naam en contactgegevens

LabResource maakt per jaar een keuze in sponsoring. Daarbij worden ook niet alle aanvragen gehonoreerd. Activiteiten van klanten, gedetacheerden en uitzendkrachten van LabResource krijgen voorrang bij de beoordeling van de aanvragen.
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close