Login
Close
Inloggen
Registreren

Certificering

LabResource werkt volgens gestandaardiseerde en bewezen kwaliteitsprocessen om een hoogstaande dienstverlening en continue kwaliteit in werving en selectie te waarborgen.
Als ABU-lid (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en hanteert LabResource de algemene voorwaarden van deze branche organisatie.

Het SNA-keurmerk

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.
Voor meer informatie over stichting Normering Arbeid en voor het opvragen van het registratiecertificaat van LabResource klik hier.

NEN 4400-1

De NEN 4400-1 stelt eisen aan en beoordeling van verplichtingen uit arbeid voor uitleners. Periodiek vindt de inspectie plaats in overeenstemming met de Algemene Voorwaarden van VRO en de norm NEN 4400-1 (SNA Schema en Handboek Normen SNA), alsmede de daarin opgenomen eisen, onderzoeksmethodieken en beoordelingscriteria. Met de certificering van NEN 4400-1 wordt aangetoond dat LabResource voldoet aan haar financiële, fiscale en administratieve verplichtingen.

Uiteraard voldoet LabResource ook aan de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (WAADI).

Meer informatie hierover is na te lezen op:

Copyright © 2020 Labresource   |  Sitemap   |  Privacy Policy   |  Algemene voorwaarden   |  All vacancies
Close

We hebben onze kracht van onze recruitmentdiensten samengevoegd om u beter van dienst te kunnen zijn.

LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website.
Close