Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource
LabResource combineert expertise en jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment

LabResource BV

Experts in science staffing

LabResource is de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland. Wij werken op basis van werving & selectie, detacheren en uitzenden voor voornamelijk vaste als ook tijdelijk functies. Wij zijn actief binnen alle vakgebieden zoals voeding, chemie, life sciences, farmacie, milieuchemie, klinische en medische chemie. LabResource is een recruitmentorganisatie voor laboratorium-professionals op WO, HBO en (t)MBO niveau. Wij verzorgen het recruitmentproces voor grote multinationals, onderzoeksinstituten, productiebedrijven, start-ups, commerciële laboratoria en overheidsinstanties.

LabResource is onderdeel van ASGN Incorporated (NYSE: ASGN), een beursgenoteerde recruitment onderneming behoorde tot de top 20 grootste recruitment bedrijven ter wereld.
LabResource opereert in Nederland vanuit verschillende kantoren verspreid over het land. Zo is LabResource internationaal en landelijk vertegenwoordigd met een lokale service binnen handbereik.

De consultants van LabResource zijn allen specialisten op minimaal HBO niveau aangevuld met jarenlange praktische laboratoriumervaring en ruime recruitment-ervaring. Deze achtergrond en onze werkwijze zorgt voor een solide en vakkundige partner in de werving van personeel of de zoektocht naar een nieuwe functie.

www.asgn.com
www.labsupport.be
www.labsupport.com

LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close