Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Laboratorium en science vacatures via je smartphone en iPad (Bron: laboratorium.nl)

Laboratorium en science vacatures via je smartphone en iPad (Bron: laboratorium.nl)

iPhone en Android vacature app

LabResource lanceert op 1 juli de allereerste laboratorium & science vacature App voor smartphones en tablets (Apple en Android). Met gemiddeld 130 vacatures verspreid door het land, een goed totaaloverzicht van alle baanmogelijkheden voor laboranten, analisten, wetenschappers en aanverwante werkzoekenden.

De ontwikkelingen binnen de recruitment branche gaan ontzettend snel. Zeker binnen de laboratorium recruitment branche. De technologisch georiënteerde laboratoriummarkt is na de ICT branche een van de koplopers in vernieuwende ontwikkelingen. Voor de hand liggende redenen hiervoor zijn het hoge opleidingsniveau binnen de branche en een goede bekendheid met technologische ontwikkelingen. De ICT ontwikkelingen op de laboratorium werkvloer volgen elkaar in snel tempo op en ook technologische gadgets zoals de iPhone of iPad vinden binnen deze groep gretig aftrek.

Voor de laboratorium branche is nu ook een Mobile Community vacature App ontwikkeld. LabResource lanceert de eerste laboratorium & science vacature App voor Apple en Android. De vacature App is per 1 juli (gratis) beschikbaar via de Apple App store en Android App market.

Dirk Burgmans, divisiemanager LabResource: “De ontwikkelingen binnen werving en selectie gaan razendsnel. 12 jaar geleden werkten wij met slechts één computer op ons kantoor en werd nog veel met de fax gewerkt. Veel sollicitaties kwamen met de post binnen en onze eerste website bestond totaal uit welgeteld 3 webpagina’s. De werving verliep ofwel via referenties of je adverteerde in de wetenschapsbijlage van de Volkskrant. Dat is vandaag de dag ondenkbaar.” Dirk vervolgt: “Nu adverteren wij voornamelijk online, via vacaturewebsites en social media. Ook Google is een belangrijk medium geworden. Natuurlijk zijn ook referenties, ons netwerk en de presentaties op scholen en beurzen nog van groot belang voor onze wervingsactiviteiten. Wel zien wij dat social media en een goede nieuwe media strategie steeds belangrijker worden in de ondersteuning van de wervingsactiviteiten. Wachten op de zaterdageditie van de Volkskrant is achterhaald. Werkzoekenden kunnen nu real-time de nieuwste vacatures volgen en inzien. Onze Mobile Community App maken dit nu nog makkelijker. Werkzoekenden kunnen nu echt op ieder gewenst moment en vanaf iedere locatie de vacatures snel opzoeken en inzien. Wij zijn dan ook erg blij met deze nieuwe toevoegingen aan onze arbeidsmarkt communicatiemiddelen.”

LabResource:
LabResource is de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland voor ervaren professionals en starters met een wetenschappelijke of laboratoriumachtergrond op WO, HLO en MLO niveau. LabResource biedt met name vaste functies, maar ook tijdelijke of interim vacatures. Met 15 kantoren verspreid door het land verzorgt LabResource het recruitmentproces voor grote multinationals, onderzoeksinstituten, commerciële laboratoria, overheidsinstanties en de producerende industrie binnen alle branches en (wetenschappelijke) vakgebieden. Meer informatie over LabResource is na te lezen op www.labresource.nl.

Bron: De Nederlandse Laboratorium Site


Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close