Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Over On Assignment Inc.

LabResource is een divisie van On Assignment Inc, een wereldwijd toonaangevende recruitment specialist. In 2015 is On Assignment voor de 3de keer op rij opgenomen in Fortune magazine als “100 Fastest-Growing Companies”. On Assignment behoort tot de top 20 grootste recruitment bedrijven ter wereld en heeft kantoren in Nederland, Belgie, United Kingdom, Ierland, Zwitserland, United States en Canada.

On Assignment Inc is in 1985 opgericht en sinds 1991 beursgenoteerd (NYSE: ASGN) . In 2015 noteerde de onderneming een omzet van meer $ 2 miljard.
www.onassignment.com

LabSupport & LabResource join forces!

Lab Support en LabResource gaan in Nl samen verder als LabResource

LabResource BV is in het tweede kwartaal van 2015 overgenomen door On Assignment, Inc. (NYSE: ASGN). Nu beiden divisies onderdeel zijn van On Assignment, Inc., wordt onze leidende positie binnen de laboratorium- en wetenschappelijk recruitment markt verder versterkt.
In Nederland wordt Lab Support onderdeel van LabResource. Het geconsolideerde team en bedrijf vormen één geheel. De nieuwe organisatie zal vanaf heden onder de naam LabResource opereren. 

In Nederland is LabResource het grootste recruitment bureau voor laboratorium - en wetenschappelijk personeel. On Assignment Lab Support is een toonaangevende, internationaal opererend recruitment organisatie. Dit biedt onze werknemers, werkzoekenden en klanten een sterke lokale partner op de Nederlandse markt met een internationaal bereik en netwerk.

In Nederland blijft de onderneming opereren onder de naam LabResource. In andere landen opereert de divisie onder de naam Lab Support.

www.labsupport.com (Noord-Amerika)
www.labsupport.co.uk (UK)
www.labsupport.be (BE)

On Assignment tijdslijn

Tijdslijn On Assignment
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close