Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

LabResource BV

Experts in science staffingLabResource is de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland. Wij werken op basis van werving & selectie, detacheren en uitzenden voor voornamelijk vaste als ook tijdelijk functies. Wij zijn actief binnen alle vakgebieden zoals voeding, chemie, life sciences, farmacie, milieuchemie, klinische en medische chemie. LabResource is een recruitmentorganisatie voor laboratorium-professionals op WO, HBO en (t)MBO niveau. Wij verzorgen het recruitmentproces voor grote multinationals, onderzoeksinstituten, productiebedrijven, start-ups, commerciële laboratoria en overheidsinstanties.

LabResource is een gespecialiseerde divisie met meerdere kantoren verspreid door Nederland. In Nederland voorziet LabResource jaarlijks meer dan 200 laboratorium en aanverwante afdelingen van het juiste personeel.
LabResource is onderdeel van On Assignment Inc.  (NYSE: ASGN). On Assignment is voor 3 achtereenvolgende jaren (2013-2015) opgenomen Fortune's magazine "100 Fastest-Growing Companies". Ook behoort On Assignment tot de top 20 van grootste recruitment bedrijven ter wereld. De onderneming is actief met vestigingen in de US, Canada, UK, Ierland, Zwitserland, Spanje, België en
Nederland.

De consultants van LabResource zijn allen specialisten op minimaal HBO niveau aangevuld met jarenlange praktische laboratoriumervaring en ruime recruitment-ervaring. Deze achtergrond en onze werkwijze zorgt voor een solide en vakkundige partner in de werving van personeel of de zoektocht naar een nieuwe functie.

LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close