Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

LabResource BV

Experts in science staffingLabResource is de grootste laboratorium-recruitment organisatie in Nederland. Wij werken op basis van werving & selectie, detacheren en uitzenden voor voornamelijk vaste als ook tijdelijk functies. Wij zijn actief binnen alle vakgebieden zoals voeding, chemie, life sciences, farmacie, milieuchemie, klinische en medische chemie. LabResource is een recruitmentorganisatie voor laboratorium-professionals op WO, HBO en (t)MBO niveau. Wij verzorgen het recruitmentproces voor grote multinationals, onderzoeksinstituten, productiebedrijven, start-ups, commerciële laboratoria en overheidsinstanties.

LabResource is een gespecialiseerde divisie met meerdere kantoren verspreid door Nederland. In Nederland voorziet LabResource jaarlijks meer dan 200 laboratorium en aanverwante afdelingen van het juiste personeel.

LabResource is onderdeel van ASGN. ASGN is voor 3 achtereenvolgende jaren (2013-2015) opgenomen Fortune's magazine "100 Fastest-Growing Companies". Ook behoort On Assignment tot de top 20 van grootste recruitment bedrijven ter wereld. De onderneming is actief met vestigingen in de US, Canada, UK, Ierland, Zwitserland, Spanje, België en
Nederland.
LabResource heeft diverse awards gewonnen als beste supplier van Kelly OCG voor Johnson & Johnson (2015 en 2016) en als beste leverancier van AgileOne voor MSD (2017).   

De consultants van LabResource zijn allen specialisten op minimaal HBO niveau aangevuld met jarenlange praktische laboratoriumervaring en ruime recruitment-ervaring. Deze achtergrond en onze werkwijze zorgt voor een solide en vakkundige partner in de werving van personeel of de zoektocht naar een nieuwe functie.

LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close