Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Laboratoriumpersoneel

LabResource is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor vast en tijdelijk laboratoriumpersoneel op WO, HBO en (t)MLO niveau. LabResource richt zich op zowel starters als ervaren laboratoriumpersoneel en specialisten, binnen alle gebieden, variërend van technician tot laboratoriummanager en van QA-officer tot wetenschappelijk sales medewerker.

Laboratoriumpersoneel MLO, HLO en WO

Zoekt u laboratoriumpersoneel? Laat u dan bijstaan door LabResource en neem telefonisch contact op: 020-4069750 . Wij helpen u graag snel aan goed gekwalificeerde laboratoriumpersoneel en bespreken graag de mogelijkheden met u. Met 15 kantoren verspreid door heel Nederland kunnen wij in elke regio direct een gepaste selectie opstarten. 

Mocht u zoeken naar andere mogelijkheden over laboratoriumpersoneel, kijk dan ook eens naar:

De LabResource App komt er aan, vanaf 1 juli in de market
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Alle vacatures
LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close