Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Laboratorium vacatures

Laboratorium vacatures

Het zoeken en vinden van een nieuwe baan is voor iedere Laboratorium-Professional een belangrijke stap. Natuurlijk wil je bij een dergelijke stap verzekerd zijn van de beste laboratorium vacatures, een goed advies en een uitstekende begeleiding. Daarvoor ben je bij LabResource aan het juiste adres. LabResource is een toonaangevende laboratorium-recruitmentorganisatie waarbij je verzekerd bent van een vakkundig advies en de beste laboratorium vacatures bij gerenommeerde ondernemingen.
LabResource biedt laboratorium vacatures voor vast (voornamelijk) en tijdelijk dienstverband voor laboratorium Professionals met een afgeronde WO, HBO of (t)MBO laboratoriumopleiding. Het betreft laboratorium vacatures voor zowel starters als ervaren professionals in alle vakgebieden bij grote multinationals, onderzoeksinstituten, productiebedrijven, start-ups, commerciële laboratoria en overheidsinstanties. Zoekt u laboratorium vacatures in verschillende branches? Dan bent u bij LabResource aan het juiste adres.

Mocht u zoeken naar andere mogelijkheden, kijk dan ook eens naar:

De LabResource App komt er aan, vanaf 1 juli in de market
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Alle vacatures
LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close