Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Referenties

Dit zeggen enkele klanten over hun LabResource medewerkers:

Shell Global Solutions International"Emily gaat erg enthousiast te werk en heeft zich het werk snel eigen gemaakt. Ook de communicatie tussen de projectleiders waar zij voor werkt loopt erg positief. Zij rapporteert haar werk daarin ook netjes af en geeft aanbevelingen om een vervolg experiment te doen."
Bart Pelgrim, Shell Global Solutions International BV

     "Erik werkt sinds 1 Mei 2017 bij Avery als jr process engineer en heeft zich in de afgelopen 13 maanden ontwikkled als een volwaardig engineer."
Fred van Hees, Avery Dennison

RIVM"Hij kwam binnen als een ontzettend leergierige, vriendelijke en snel lerende medewerker, die in korte tijd de werkzaamheden onder de knie had. Het geleverde werk is altijd van goede kwaliteit en de hoeveelheid werk die Helmoed wist te verzetten is ook zeker noemenswaardig. Wat hem zeker een uitzonderlijk goede kandidaat maakt voor Top Medewerker van het Kwartaal is zijn flexibiliteit."
Dana Ohana en Riny Janssen, RIVM

Shell Global Solutions International"Ko heeft in de afgelopen 5 jaar laten zien dat hij niet alleen extreem goede kennis en vaardigheden heeft op gebied van microbiologie en biotechnologie, maar tevens in korte tijd kennis en vaardigheden van verschillende andere niet-verwante voor Shell relevante disciplines heeft weten eigen te maken. Hij is inmiddels uitgegroeid to Shell’s specialist op gebied van microfluids en microbiele core flooding."
Bart Lomans, Shell Global Solutions International BV

     "Elaine is bij Thermo Fisher begonnen in september 2017 als technician purification waarbij ze verantwoordelijk is voor het in hoge mate zelfstandig uitvoeren van de zuivering van ons product. De kennis die nodig is voor het uitvoeren van deze taken heeft ze bijzonder snel tot zich genomen en ze is boven verwachting snel in het volledig zelfstandig uitvoeren van haar werkzaamheden."
Joost Zondervan, Thermo Fisher

"Marisela is slim en leergierig en pakt daardoor de taken die ze moet doen, snel op. Ze heeft er geen probleem mee om veel werk te verzetten en ze wil haar werk goed doen. Ook op het sociale vlak past zij prima in onze groep. We zijn allemaal erg blij met haar. Zij heeft niet alleen laten zien dat ze goed werk kan afleveren maar ook dat ze verantwoordelijkheid kan nemen als die bij haar wordt neergelegd."
Roy Moezelaar, DSM Biotechnology Center

Janssen Vaccines & Prevention"Jolanda is van een goede analist naar een uitstekende analist gegroeid met een goed overzicht over de afdeling, hoge nauwkeurigheid en kwaliteitsbesef. Daarbij is ze een enthousiaste teamspeler."
Marije Bosch, Janssen Vaccines & Prevention

"In short, Marc has demonstrated his capability and growth in research, pushing outside the boundaries of purely experimental work, but also demonstrating capacity towards a project lead type of role in the near future."
Evalyn Mae Alayon, Shell Global Solutions International B.V.

"Tara heeft ons positief verrast over hoe nauwkeurig ze te werk gaat werkt en goed ze binnen ons team past."
Johan van Gool, Ansynth Service B.V.

“Belinda is enthousiast en zeer gedreven. Ze laat een groot verantwoordelijkheidsgevoel zien, en is altijd bereid een tandje extra bij te zetten. Ze doet niet alleen de uitvoering, maar heeft ook een waardevolle bijdrage aan de verbetering van testmethoden. Kortom een gouden kracht, fijn dat ze bij ons aan het werk is.” 
Lucia van de Kuil, RIVM

"Marcus is vanuit Engeland naar Nederland geëmigreerd om samen met zijn vriendin een nieuw bestaan op te bouwen. Marcus heeft zich in zeer korte tijd vele assays eigen gemaakt. Hij gebruikt zijn kennis goed, neemt initiatieven om verbeteringen bespreekbaar te maken en door te voeren. Hij is zelf hard bezig om het Nederlands goed onder de knie te krijgen, maar zijn correcties van de Engelse taal helpen ook de collega’s hun Engels (de communicatietaal in ons bedrijf) te verbeteren. Marcus is nu al een belangrijke waarde in onze QC-afdeling.
Arnuld Vroege, Thermo Fisher Naarden (BAC BV.)

"Lisette heeft zich in korte tijd ontwikkeld van een collega die het werk uitvoerde wat we van haar vroegen, tot een medewerkster die proactief hulp aanbiedt."
Maurice Baars, DSM Coating Resins

"Marjolein werkt inmiddels 3 jaar als Associate Scientist, vanaf het begin is zij een gewaardeerd teamlid en heeft zij meerdere kwartalen op rij goede prestaties laten zien. De waardering komt in de eerste plaats door haar collegialiteit en betrokkenheid. Daarnaast werkt ze heel zelfstandig en laat ze “ownership” zien van de projecten waaraan ze werkt, mede dankzij haar conciëntieuze manier van werken."
Marijn van der Neut Kolfschoten, Ph.D., Janssen Vaccines and Prevention

"Mirjam werkt nu bijna twee jaar voor ons en we zijn erg tevreden. Ze werkt zelfstandig, nauwkeurig ze heeft in een jaar tijd het proces weten te doorgronden. Op de werkplek en in de fabriek is ze een graag geziene collega die behulpzaam en flexibel is."
Ronald Koetsier, Solenis Industries Netherlands B.V

"Robbin heeft zich vanaf dag 1 positief ingezet en flexibel opgesteld wanneer de situatie daar om vroeg. Zijn open en eerlijke communicatie worden door ons enorm gewaardeerd.
Jan Willem Smitshoek, Spack BV

"Nick, ‘onze’ of beter gezegd uw medewerker is ondertussen enige tijd naar volle tevredenheid werkzaam bij ons in het Radiochemical Centre van Curium in Petten. Ondanks de bijzondere omgeving waar Nick in terecht is gekomen, die van de nucleaire farmaceutische industrie (het maken van radioactieve medicijnen) heeft hij vanaf zijn eerste dag zijn volledige motivatie en positiviteit ingezet. Wij hebben een lange en stijle leercurve, je bent al snel 8maanden bezig voor het eerste inwerktraject en Nick is dan nu ook nog een van de ‘jongste bediende’. Je kunt het dan zwaar hebben bij de oude rotten die hier al meer dan 25 jaar werken. Nick daarentegen past zich moeiteloos aan en wordt volop gewaardeerd en gerespecteerd. Ik als manager van de afdeling ben erg tevreden over hem, het zijn echter zijn directe collega’s die vinden dat Nick een prettige persoonlijkheid heeft en hem een topper vinden."
Arvid Tesselaar, Curium

"Maartje komt elke week door een berg van werk en daarnaast heeft ze  een tomeloze inzet en goede teamspirit
Lars van Bokhoven, PolyOne Corporation.

"Florian werkt al enige tijd als gedetacheerd medewerker op ons laboratorium. Hij heeft zich ontwikkeld tot een zeer betrouwbare medewerker die door zijn kritische opstelling ook zijn collega´s en leidinggevende uitdaagt. Hij valt op door zijn constructieve houding en de grote mate van zelfstandigheid. Daarnaast pakt hij nieuwe zaken zeer snel op. De hem opgedragen werkzaamheden worden dan ook snel, accuraat en betrouwbaar uitgevoerd."
Jos van Oosterwijk, Evonik Materials Netherlands BV

"Bart is elke dag vrolijk en fris aan het werk gegaan en zich zeer goed in de groep gewerkt en wordt ook door zijn directe collega’s hogelijk gewaardeerd om zijn inzet, hulpvaardigheid en drang om steeds bij te blijven leren. Bart doet alle voorkomende werkzaamheden, leuk of niet leuk, met evenveel inzet en zal daarnaast niet nalaten iemand anders waar het uitkomt te helpen."
Martin Koerntjes, Laboratorium Manager, Bonar B.V.

"Jacintha is nog maar sinds eind januari bij Helvoet in dienst maar is het school voorbeeld van een gemotiveerde medewerker. Ondanks de files komt ze met een vrolijk lach binnen en neemt haar collega’s meteen weer mee neemt in haar motivatie. Haar inzet is hoog en ze vraagt zelf naar extra werk Ze presteert uitzonderlijk goed, aangezien ze al binnen 2 maanden volledig zelfstandig werkt."
Arjen Pekaar, Helvoet Rubber & Plastic Technologies BV

"Zonder enige twijfel dacht ik bij de actie voor topmedewerker direct aan Mesut Kaya, hij is een terechte genomineerde voor‘ Top medewerker van het Kwartaal’. Ondanks het feit dat hij nog geen werk ervaring heeft en nog maar net gediplomeerd is, is hij hier direct al als een getraind professioneel allround laboratorium medewerker aan de slag gegaan."
Bert de Klepper, BP Raffinaderij Rotterdam B.V.

“Benny werkt nu nog geen maand bij ons, en ik ben nu al blij dat we voor hem zijn gegaan. Hij past goed in het team, pakt de zaken snel op en is erg collegiaal. Hij heeft het ook erg naar zijn zin en bij ons een nieuwe uitdaging gevonden."
Marisca Stege, Nutricia Research

"Ricardo has worked with us for the last three years and we are extremely happy with his performance. He shows a lot of initiative in developing new methods and he works systematically to attain the end goals of our project. He pays attention to great detail and he easily understands and follows innovative solutions suggested to him by scientists."
Anish Chakkumkal, Janssen vaccines

“Lian heeft zich gepresenteerd als zeer leergierig, goed gemotiveerd en iemand die van aanpakken weet. Doordat een groot gedeelte van de werkzaamheden in een volledig afgesloten lab plaatsvindt, vraagt dat soms om een andere werkwijze. Uitzonderlijke nauwkeurigheid is erg belangrijk. Dat heeft zij bijzonder goed opgepakt. Ook als persoon draagt Lian bij aan de zeer positieve sfeer in het team. We zijn dan ook uitermate tevreden met haar.”
Eric de Kluijver, Wageningen Bioveterinary Research

“Deborah heeft haar werkzaamheden zeer kundig en voortvarend opgepakt. Ze is een welkome versterking voor de afdeling doordat zij zelf startend en initiatiefrijk is en goed communiceert over de resultaten. In deze relatief korte periode via LabResource heeft ze een zeer goede indruk weten te maken en fungeert ze nu al als vraagbaak voor haar collega’s en studenten.”
Lonneke van der Geest, Business unit manager Toxicology, Rikilt

“Tine heeft zich zeer leergierig getoond en heeft op korte tijd haar kunde in de toepassing van (electron-)microscopische technieken op veel verschillende materialen eigen gemaakt. Zij toont kritisch denkvermogen, stelt zich flexibel op en levert prima kwaliteit. Tine is nu al uitgegroeid tot een zeer waardevolle kracht in het team.!”
Erwin Houben, Cluster Manager Morphology, DSM Resolve.

"Janneke does an outstanding work, she gives the extra milestone. She works hard and obtains great results. She takes initiative and is proactive. She is a great colleague and great addition to our team. I am very pleased with her work and collaboration and very thankfull she is in my team."
Deborah Font Julia, Teva Nederlands

Croda“Robbie is een gemotiveerde en betrouwbare medewerker die zich de afgelopen periode heeft toegewijd om nieuwe apparatuur te activeren en in te regelen wat hem erg goed is afgegaan. Hij is leergierig, doortastend en zelfkritisch, communiceert goed en komt regelmatig met interessante ideeën."
Stephan Langelaar, Analytical Services Team Leader, Croda

“Rudy is uitzonderlijk productief geweest en hij draait als volwaardig lid in mijn team mee. Met zijn opgedane ervaring en kennis is hij zeer waardevol is gebleken voor de afdeling. Naast het goede werk dat Rudy verzet is hij ook een zeer aangename collega die bijzonder goed in de groep past."
Richard van Kranenburg, Corporate Scientist Cell Factories, Team Leader Strain Development, Corbion

“Anouk is een aanwinst voor onze afdeling. Ze is bijzonder productief, signaleert problemen en draagt zelf ook direct mogelijke oplossingen aan. Ze staat bovendien open voor nieuwe ontwikkelingen, treedt assertief en behulpzaam op en houdt daarbij goed haar eigen tijdslijnen in de gaten.”
Dewy Janssen, sr. Associate scientist, Janssen Biologics

PHILIPS research“Lucas is a highly motivated scientist who always goes the extra mile to ensure project goals are delivered in a timely manner. Lucas has shown great flexibility both in terms of working on multiple topics areas and adapting to the short term changes in project needs. Lucas has also made a conscious effort in engaging with the wider Philips Research community. This has enabled multidisciplinary activates to proceed smoothly. For these reasons I would highly recommend Lucas for the quarterly award.” (2014)
Sandra Hotzl, project manager/senior scientist, Philips Research

Nutricia Research“Gabriel pikt theorie en technieken erg snel op en werkt bovendien erg nauwkeurig. Hij kan zeer goed zijn werk plannen en houdt zich aan deadlines. Daarbij heeft hij een scherpe waarneming en een sterk oplossingsgericht vermogen. Bovendien beschikt hij over een erg sociaal karakter, wat hem een fijne collega maakt en toegevoegde waarde voor het team” (2014)
Claudia van den Braak, Scientist, Nutricia Research

“Charissa is sinds haar start in positieve zin opgevallen. Ze is een zeer sociaal en prettig persoon met een goede inzet. Bovendien pakt zij werkzaamheden snel en zelfstandig op en is zij op weg specialist te worden.”
Patrick Kivit, Team Leader, AkzoNobel

Parenco“Helma heeft duidelijk laten zien dat ervaring telt. In ons laboratorium is door de hoeveelheid werk een goede planning van de werkzaamheden vereist. Ze heeft al snel laten zien alles zelfstandig goed te kunnen oppakken. Dit is mede mogelijk door haar lerende houding, waardoor ze snel de kennis tot zich neemt en de overdracht van werkzaamheden heel soepel verlopen is.” (2014)
Frans Joosten, afdelingsmanager, Parenco

Crucell“Suzie werkt hard, levert goed werk af en is erg nauwkeurig. Verder doorziet zij snel de vraagstukken en is zij communicatief vaardig. Ze weet bovendien binnen de organisatie de juiste personen te vinden en aan te spreken als dit nodig is. Suzie ligt goed in de groep en is een goede aanvulling voor het gehele team!” (2014)
Reinier van der Geest, Senior technician, Crucell

“Niets dan lofzang voor onze LabResource medewerker Richard. Richard heeft zich de colourmatches en werkzaamheden snel eigen gemaakt en is multi-inzetbaar op onze afdeling. Zijn kennis en kunde zijn van grote waarde voor ons. Richard is bovendien erg attent en hij zorgt voor een goede variatie binnen onze afdeling.”
Carlo Koster, operations manager, Avery Dennison

uniQure“Ruben has learnt quickly and showed to be detail oriented delivering excellent quality work. He now also assists with several complex continuous improvement projects as wel as implementing a new efficient ordering and delivery process. Ruben's contribution is above and beyond our expectations.”
Lorraine Jordan, Head QC, uniQure

“Floor heeft de afgelopen periode een bijzondere inzet laten zien. Tijdens een periode van drukte, heeft zij op eigen initiatief veel extra werkzaamheden opgepakt, ook taken buiten haar reguliere werk. Hiervoor nomineer ik haar graag als TopMedewerker van het kwartaal.”
Remco Jesterhoudt,teamleider, Merial

RIVM“In het gesprek maakte Esther al een goede indruk en ze stelde zich direct aktief op door ons ook vragen te stellen en bijvoorbeeld de vaccinatie zelf te regelen. Ze past goed in de groep en levert een positieve bijdrage aan het projectteam en de afdeling. “
Leo van der Pol, Head process development, RIVM

synthon“Michele werkt nu ook nog maar pas een kwartaal voor de Analytical Development Group van Synthon BV. Michele heeft laten zien dat zij de aangewezen persoon was om ons op dat moment te ondersteunen. Routinematige labwerkzaamheden (o.a.dissoluties, UV-analyses) maar ook HPLC werkzaamheden worden soepel door haar opgepakt Ook onze development medewerkers zijn zeer positief over de bijdrage die Michele levert aan onze organisatie.”
Christian Otte, Projectleider ADG, Synthon BV 

DSM“Man was een schot in de roos voor DSM en een voorbeeld voor anderen. Man heeft zich ook in technologische innovatieprojecten onderscheiden en heeft daarbij een sleutelpositie opgebouwd voor een nieuwe technologie. Daarnaast kennen wij Man als bijzonder integer en bescheiden persoon.”
Marc Schmeets, Center manager, DSM biotechnology Center

SHELL“Zaineb’s inzet en denk niveau is erg goed. Haar adaptief vermogen binnen het team is uitzonderlijk en inspirerend, zeker voor iemand van haar leeftijd. Bovendien is haar opgeruimdheid en positieve karakter een inspiratie voor het hele team.”
Dirk van Proosdij,Business development centre manager, Shell Global Solutions International

Saybolt

   “Mohamed is al geruime tijd bij ons werkzaam op het laboratorium.
   Al met al is Mohamed nu al geruime tijd een “topMedewerker”, altijd
   aanwezig en 100% gemotiveerd.”
   Stefan Grove, hoofd laboratorium, Saybolt Nederland BV  

TNO“Jonathan heeft zich bijzonder snel ontwikkeld en zich veel nieuwe technieken eigen gemaakt. Hij is overal inzetbaar en nooit te beroerd om bij te springen bij problemen op alle gebieden. Bovendien is hij een sociaal persoon, zodat hij een graag geziene collega is. Een topper?, wij denken meer dan dat...........”
Monique Rennen, research manager a.i., TNO

Tate & Lyle“Diangelo werkt keihard, toont interesse in het werk en is zeer behulpzaam. Daarnaast is hij inmiddels ook inzetbaar als micro- en kalibratie analist, iets wat buiten zijn aangenomen functie valt. Dat is zo uitgekomen door een hoge mate van inzet, doorzettingsvermogen en flexibiliteit van Diangelo.”
Dylan Mai, laboratory manager, Tate & Lyle

Sanquin“Quinten heeft zich vanaf dag 1 dat hij hier werkzaam is voor volle 100 % ingezet en is in zeer korte tijd een waardevol lid van het team geworden. Hij toont zich leergierig en pro-actief en is op het gebied van deviatie management een van de drie touwtrekkers van het team geworden (nu 14 man sterk). Quinten is een aanwinst voor ons team, een prettige collega en een echte 'bouwer'.”
Lieke Hasper, Hoofd QC microbiologie, Sanquin Bloedvoorziening

Cookson Electronics“Ralf voert zijn werk met een grote nauwkeurigheid uit en is een gewaardeerd collega. Hij heeft inmiddels bij ons een interne Six-Sigma Green-belt training succesvol gevolgd waarbij d.m.v. statistische methodes verbeteringsprojecten worden uitgevoerd.”
Dick van den Broek, QC manager, Cookson electronics

LSI“Kimberly heeft in korte tijd dat ze bij ons werkzaam is laten zien van aanpakken te houden, leergierig te zijn en hard op weg is om volledig zelfstandig op onze ICP afdeling te kunnen functioneren. Ook in het omgaan met de collega’s is zij een prettig persoon.”
Raymond Abell, laboratory manager, Laboratory services international BV

Teva Pharmachemie“In een periode van hoge werkdruk en sterk wisselende prioriteiten heeft Anne een geweldige inzet getoond en met zeer welkome flexibiliteit. Anne is bovendien altijd vrolijk en erg gemotiveerd. Kortom, zij verdient het om in het zonnetje te worden gezet. ”
Steven Extra, project manager pharmaceutical development, Teva Pharmachemie

MonsantoFeline heeft zich in de tijd dat zij bij ons werkzaam is opgewerkt tot een allround analist. Ze is inmiddels voor alles inzetbaar en voert nu ook extra onderzoek uit. Voor ons is Feline een enorm sterke kracht die enorm veel inzet toont.”
Gerda Mooi, QA lab manager,Monsanto

ADM“Ronald heeft tijdens zijn trainingen een grote inzet vertoond om alles binnen zo kort mogelijke tijd te beheersen. Verder is het een zeer prettige persoon om mee samen te werken.”
Henk van den Bosch, laboratoriummanager ADM.


Purac

“Marijn is sinds begin dit jaar voor ons werkzaam en voert inmiddels alle experimenten zelfstandig uit. Hij is goed in staat om zelfstandig alle werkzaamheden te plannen, ook als dingen anders lopen dan gedacht weet hij de proeven tot een goed einde te brengen. Kortom, hij is een gewaardeerde kracht!.”
Lucien de Koninck, specialist DSP, Corbion

“Ilja is een gemotiveerde medewerkster, ze is enthousiast, nieuwsgierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te doen. Ze is erg zelfstandig en neemt initiatieven. Ze leert snel, werkt nauwkeurig en neemt verantwoordelijkheid voor haar taken. Verder stelt ze zicht sociaal op in onze groep en het is prettig om met haar samen te werken.” (2014)
Laura Martinez, researcher, Rijkzwaan

"Marty is een uiterst prettig en deskundig person. Hij heeft zich bij zijn aantreden onmiddellijk en op geruisloze wijze onze, in transitie verkerende, organisatie eigen gemaakt. Hij is voor een ieder een bron van inspiratie en een baken van rust, gedegenheid en loyaliteit. Hij overtuigd op rustige wijze met argumenten en strijkt niemand tegen de haren in. Kortom een medewerker om trots op te zijn; een TOPmedewerker!"
Prof Dr. C. M. Cobbaert, Head of the department of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine, LUMC

Intravacc“Yara heeft zich in zeer korte tijd ingewerkt, zowel qua lab werkzaamheden als in de organisatie. Ze is een harde werker, leuke collega en zet zich volledig in om haar eigen werk goed te doen en collega’s te helpen. Oftewel, we zijn ontzettend blij met haar.”
Sigrid Roosendaal, QC manager and QC Technology Transfer Officer, Intravacc

Suzlon“Anja verleent haar diensten aan ons sinds september en ik heb weinig mensen in dienst genomen die met zoveel overtuiging hun werkzaamheden verrichten. Anja is zeer leergierig en niet alleen over haar eigen werkzaamheden maar ook van haar collega’s. Daarnaast is Anja een optimistische en zeer vrolijke persoonlijkheid en daardoor op een plezierige manier duidelijk aanwezig in ons Lab.”
Lowie Bruns, Lab coördinator, Suzlon Energie Limited

Bloembollen Keuringsdienst“Esther heeft vanaf begin de werkzaamheden snel op gepakt en heel nauwkeurig uitgevoerd. Ze werkt zelfstandig en voert ook werkzaamheden uit die niet direct aan haar gevraagd zijn, maar wel gedaan moeten worden. Ook de planning van haar werk is strak en resultaatgericht. Op deze manier past Esther prima binnen het laboratorium van de BKD.”
Veronika Wallner, Specialist laboratorium en kwaliteitszaken, BKD

Chevron Oronite“Roosmarijn is midden dit jaar begonnen bij Chevron Oronite op het Marine Lab. Hier heeft ze zich in korte tijd onze werkzaamheden eigen gemaakt, waardoor Roosmarijn op zeer korte termijn al een belangrijke bijdrage kon leveren aan onze bedrijfsprocessen. Haar inzet, kennis en kunde is door de hoge werkdruk in het 4de kwartaal zeer duidelijk geworden, omdat ze naast haar eigen werkzaamheden ook met grote mate van zelfstandigheid heeft kunnen bijspringen bij anderen.“
Peter van Houten, Marine Lubricant Additives Formulator / Marine Benchtest Laboratory Supervisor, Chevron Oronite Technology b.v.

TEVA Pharmachemie“Princilla is een zeer plezierige medewerker om mee samen te werken; zij is altijd vrolijk, gemotiveerd, past goed in de groep en zorgt voor een positieve sfeer. Ze is altijd tijdig aanwezig, nooit te beroerd om over te werken of het ruilen van diensten. Al met al een top medewerkster.”
Marco Ravestein, Supervisor QC Microbiologie, Teva Pharmachemie
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close