Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment

Procedure

U geeft ons de vacature, wij zorgen voor de passende medewerker; eenvoudig, vakkundig en effectief.

De stappen die daaraan vooraf gaan:

Stap 11. Evaluatie vacature:
Het is allereerst belangrijk de gewenste technische capaciteiten, bedrijfscultuur en budget duidelijk in kaart te brengen. Zo kunnen wij de selectie precies toespitsen op uw wensen. Bij voorkeur komt een van onze consultants langs om kennis te maken. Uiteraard wordt dan ook onze werkwijze toegelicht, een plan van aanpak bepaald en maken wij persoonlijk kennis met uw bedrijf.

Stap 22. Continue werving:
LabResource werft continue en intensief nieuwe kandidaten met alle beschikbare klassieke en moderne middelen. Dit zijn onder andere:

Advertenties in kranten & vakbladen (C2W, laboratorium magazine), Referentie Awards, werving op scholen en universiteiten, netwerk bij vakverenigingen, banenmarkten, online-recruitment en banners op een groot aantal landelijke en vaktechnische websites (+/- 20, variërend van Indeed, monsterboard en nationalevacaturebank tot betabanen en bcfjobs), social media & google campagnes en natuurlijk via onze eigen website en database (2018: > 30.000 kandidaten) en social media netwerken.

Door deze continue werving heeft LabResource vaak al op zeer korte termijn een passende kandidaat voor u beschikbaar.

Print, online & Social media

stap 33. Selectie op maat:
LabResource heeft zorgvuldige en uitvoerige selectieprocedures.

Belangrijk onderdeel van deze selectie is een uitvoerig persoonlijk sollicitatiegesprek met alle kandidaten. Een sollicitatiegesprek vindt altijd plaats met een consultant, welke zelf minimaal een HBO opleiding heeft aangevuld met jarenlange laboratoriumervaring. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt onder meer gekeken naar capaciteiten, toekomstverwachtingen, vaardigheden en persoonlijkheid. Bovendien worden referenties nagegaan.

Pas als een kandidaat voldoet aan de wensen en verwachtingen van uw bedrijf wordt een kandidaat voorgedragen.

Uw bedrijf kan vervolgens een zelf een regulier sollicitatiegesprek aangaan met de kandidaat. Mocht het van beide kanten klikken, dan verzorgen wij meestal ook de salarisbespreking.
VACATURE?

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Vacature aanmelden

LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close