Login
Close
Inloggen
Registreren

Zo vinden wij uw ideale kandidaat

U geeft ons de vacature, wij zorgen voor de passende medewerker: eenvoudig, vakkundig en effectief. Daar gaan 3 stappen aan vooraf.

Stap 1. Wat en wie heeft u nodig?

Welke technische capaciteiten zoekt u in een werknemer, wat is de bedrijfscultuur en welk budget heeft u beschikbaar? Een van onze consultants komt graag bij u langs om kennis te maken om de vacature goed in kaart te brengen. We lichten onze werkwijze verder toe en bepalen samen een plan van aanpak. Al onze consultants hebben zelf een relevante opleiding en jarenlange laboratoriumervaring. Wel zo makkelijk bij het bij het in kaart brengen van de vereiste kwalificaties van de gewenste kandidaten!

Stap 2. Continue werving met alle beschikbare kanalen

Als u bij ons komt met uw vacature, dan zijn wij al aan het werk. We werven namelijk continu en speuren élke dag naar geschikte labprofessionals.

Dat doen we via:

  • Advertenties in printmedia en vakbladen zoals Chemisch 2 Weekblad en Laboratorium Magazine
  • Referentie Awards
  • Werving op scholen en universiteiten
  • Ons netwerk bij vakverenigingen
  • Banenmarkten

Online recruitment doen we via advertenties en banners op een groot aantal landelijke en vaktechnische websites. Dat zijn er ruim 20, variërend van Indeed, Monsterboard en Nationale Vacaturebank tot Bètabanen en BCFjobs.

We werven ook met social media en Google campagnes en natuurlijk via onze eigen website. Onze eigen database bevat meer dan 30.000 reeds gekwalificeerde kandidaten.

Doordat we continu werven, hebben we vaak al op zeer korte termijn een passende kandidaat voor u beschikbaar.

Stap 3. Selectie op maat:

Voldoet een kandidaat volgens ons aan uw eisen en wensen, dan introduceren we de kandidaat met een door ons opgesteld profiel bij u. Naast een overzicht van de technische capaciteiten, persoonlijkheidskenmerken, wensen en verwachtingen, bevat het profiel natuurlijk ook het cv.

We kijken samen met u naar de capaciteiten, toekomstverwachtingen en persoonlijkheid van de kandidaat. Onze consultants gaan bovendien de referenties voor u na.

Bij interesse helpen we u graag bij het inplannen van persoonlijke gesprekken met de kandidaten. Mocht het van beide kanten klikken, dan begeleiden we u - als u dat wilt - ook bij de salarisbesprekingen.

LabResource Executive Recruitment

LabResource Executive Recruitment biedt zorgvuldige werving & selectie trajecten en advies op maat voor key-posities binnen de wetenschappelijke sector.

Lees meer

Copyright © 2020 Labresource   |  Sitemap   |  Privacy Policy   |  Algemene voorwaarden   |  All vacancies
Close

We hebben onze kracht van onze recruitmentdiensten samengevoegd om u beter van dienst te kunnen zijn.

LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website.
Close