Login
Close
Inloggen
Registreren

Executive Recruitment

LabResource Executive Recruitment biedt zorgvuldige werving & selectie trajecten en advies op maat voor key-posities binnen de wetenschappelijke sector.
LabResource Executive Recruitment werkt op exclusiviteitsbasis voor functies op minimaal HBO niveau binnen de sectoren Pharma, Food, Life Sciences, Healthcare en Chemistry sectoren, startend vanaf een salaris van € 65.000,- op jaarbasis.

Werkwijze

Iedere vacature wordt uitvoerig gekarakteriseerd, waarbij de vakinhoudelijke aspecten maar ook de gewenste competenties en persoonlijkheidseigenschappen in kaart worden gebracht.

Vervolgens wordt een uitgebreide wervingscampagne gestart, waarbij doelgericht wordt geadverteerd in print- en digitale media en werkzoekenden uit ons netwerk en database worden benaderd.

Tijdens uitgekiende selectietrajecten worden de beste professionals geselecteerd aan de hand van vakinhoudelijke achtergrond, persoonlijkheidsprofiel en compatibiliteit met de organisatie.

Alle werving- en selectie stappen worden uitgevoerd door ervaren senior recruitment consultants. Zij hebben allen een wetenschappelijke achtergrond en ervaring in de desbetreffende disciplines van de vacatures. Zo vindt u het devies “It takes a professional to find a professional” terug in alle aspecten van onze werkwijze.

Bij LabResource Executive Recruitment vinden organisaties en professionals elkaar op het juiste niveau, op het juiste moment en voor de juiste functie.
Indien u een specifieke werving & selectie functie wilt vervullen, informeer dan naar de mogelijkheden van LabResource Executive Recruitment. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

T. 020 – 406 97 50

Copyright © 2020 Labresource   |  Sitemap   |  Privacy Policy   |  Algemene voorwaarden   |  All vacancies
Close

We hebben onze kracht van onze recruitmentdiensten samengevoegd om u beter van dienst te kunnen zijn.

LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website.
Close