Login
Close
Inloggen
Registreren

Referenties

Dit zeggen medewerkers over LabResource:

Daniël: "Mijn complimenten voor de zeer prettige manier van werken. Het gehele traject is goed ondersteund en jullie zijn altijd bereikbaar!"

Mohammed: "Ik ben jullie zeer dankbaar voor het begeleiden van mijn sollicitatie procedure en het vinden van een baan die bij mijn ambititie en competenties past."

Marcel: "Uitstekende begeleiding door zeer kundige mensen!"

Corina: "Het contact met jullie was zeer prettig"

Jan-Bart: "Ik ben erg tevreden over jullie werkwijze en effectieve manier van het vinden van een baan voor mij."

Soebai: "Goede begeleiding gehad vanaf het begin. Na mijn eerste gesprek op jullie kantoor positieve feedback ontvangen. Verder goed geinformeerd wat ik kon verwachten tijdens de gesprekken en hele nuttige tips gekregen. Zeer tevreden!"

Ashley: "Bedankt voor jullie inzet en ook jullie geduld."

Gerard: "Ik ben zeer tevreden over LabResource. Jullie hebben me weer aan een goede baan geholpen. Heel veel bedankt voor alle inspanningen!"

Marianne: "Bij telefonisch contact kan iedereen je helpen of je wordt z.s.m. teruggebeld. En wanneer er een baan wordt aangeboden, gaan jullie direct tot actie over. Super!"

Ronnie: "Mijn complimenten. Vanwege een goed interview, begeleiding voor het sollicitatiegesprek en het contact in de afrondende fase."

 

Dit zeggen enkele klanten over hun LabResoure medewerkers:

‘’Via LabResource hebben wij onze nieuwe QA Manager Review Mirjam aangeworven. Vanaf de dag van binnenkomst levert de LabResource medewerker een positieve energie op in het team en bouwt direct op een prettige manier relaties buiten het eigen team op die op termijn goede samenwerking zal garanderen’’. 

 

‘’In de eerste maanden is Martijn bezig geweest met het organiseren van de administratie van het project dat hij overnam. Door zijn organisatie maar ook zijn aanpassingen in het proces, heeft hij ervoor gezorgd dat alles een stuk efficiënter verloopt waardoor we meer, in minder uur kunnen doen. Kortom Martijn is voor mij een betrouwbare medewerker die graag meedenkt en met goede ideeën komt."

 

"Mohammed is a friendly and hard-working member of our team. Since we hired him in 2015, he has developed greatly, and he nowadays masters several physicochemical analytical techniques with high self-confidence. With great reliability, he provides high quality data for several critical products that are in development here." 

 

‘’Ron is hier nu twee maanden en overtreft wat mij betreft door zijn aanpak de stoutste verwachtingen. Als Unithoofd a.i. van een grote Unit, waar al ¾ jaar geen direct-leidinggevende boven staat en die in een veranderingstraject zitten qua organisatie en daarnaast veel nieuwe apparatuur geïntroduceerd moet worden, brengt hij door zijn “warme zakelijkheid” rust. Competenties als kordaat, doorpakken, goed luisteren, maar daarnaast duidelijk zijn qua wederzijdse verwachtingen laat hij overduidelijk zien. Ook de medewerkers die hij aanstuurt ervaren dit op deze manier, dus zien wij duidelijk een win-win situatie ontstaan’."

 

"Emma gaat erg enthousiast te werk en heeft zich het werk snel eigen gemaakt. Ook de communicatie tussen de projectleiders waarvoor zij werkt loopt erg positief. Zij rapporteert haar werk daarin ook netjes af en geeft aanbevelingen om een vervolg experiment te doen."

 

"Sabine is bij Thermo Fisher begonnen als technician purification waarbij ze verantwoordelijk is voor het in hoge mate zelfstandig uitvoeren van de zuivering van ons product. De kennis die nodig is voor het uitvoeren van deze taken heeft ze bijzonder snel tot zich genomen en ze is boven verwachting snel in het volledig zelfstandig uitvoeren van haar werkzaamheden."  

 

“Abdullah was een schot in de roos voor DSM en een voorbeeld voor anderen. Abdullah heeft zich ook in technologische innovatieprojecten onderscheiden en heeft daarbij een sleutelpositie opgebouwd voor een nieuwe technologie. Daarnaast kennen wij Abdullah als bijzonder integer en bescheiden persoon.”  

 

“Benjamin is a highly motivated scientist who always goes the extra mile to ensure project goals are delivered in a timely manner. Benjamin has shown great flexibility both in terms of working on multiple topics areas and adapting to the short term changes in project needs. Benjamin has also made a conscious effort in engaging with the wider company community. This has enabled multidisciplinary activates to proceed smoothly.”  

 

"Freek heeft in de afgelopen 5 jaar laten zien dat hij niet alleen extreem goede kennis en vaardigheden heeft op gebied van microbiologie en biotechnologie, maar tevens in korte tijd kennis en vaardigheden van verschillende andere niet-verwante voor Shell relevante disciplines heeft weten eigen te maken. Hij is inmiddels uitgegroeid tot onmisbare specialist op de afdeling." 

 

Copyright © 2020 Labresource   |  Sitemap   |  Privacy Policy   |  Algemene voorwaarden   |  All vacancies
Close

We hebben onze kracht van onze recruitmentdiensten samengevoegd om u beter van dienst te kunnen zijn.

LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website.
Close