Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Procedure

Wij vragen werkzoekenden telefonisch contact met ons op te nemen of om online aan te melden. Niet alle functies staan vermeld op onze website, bijvoorbeeld vertrouwelijke vacatures. Dus neem contact met ons op zodat je verzekerd bent van een volledig overzicht.

LabResource is een gespecialiseerd bureau dat maatwerk levert aan klanten én kandidaten. Wij besteden veel zorg aan de voorbereiding voor een sollicitatiegesprek, selectie van specifieke vacatures, vakinhoudelijke zaken en introductie en bemiddeling bij onze klanten.

Kortom, wij doen er alles aan om de beste banen voor je mogelijk te maken.

Onze procedure in 3 stappen toegelicht:

Stap 11. Allereerst nemen wij telefonisch een aantal zaken met de werkzoekende door in een gesprek van ongeveer 5-10 minuten. Als je een online aanmelding invult, nemen wij contact met je op.

Telefonisch wordt onder andere de werkervaring, opleiding, wensen, verwachtingen en bereikbaarheid besproken. Dit korte oriëntatiegesprek is belangrijk voor ons om te achterhalen hoe en waarmee we je precies kunnen helpen.

Stap 22. Indien we interessante mogelijkheden voor je hebben volgt een gesprek op een van onze kantoren (doorgaans Schiphol, Rotterdam of Nijmegen), van ongeveer een uur. Al onze consultants hebben zelf een laboratoriumachtergrond, zodat je een gesprekspartner op niveau hebt. In dit gesprek wordt uitvoerig je achtergrond, wensen en capaciteiten besproken. Bovendien wordt gekeken welke mogelijkheden en functies er voor je zijn.

Als je na dit gesprek aangeeft interesse te hebben in een functie, dan gaan we aan de slag voor je met de vacature van je keuze. Te allen tijde zorgen wij ervoor dat je precies op de hoogte bent van de vorderingen van sollicitaties. Alle sollicitaties worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Stap 33. Er vindt vrijwel altijd ook een sollicitatiegesprek plaats bij de opdrachtgever. Indien het wederzijds klikt, eventueel na een tweede gesprek, volgt een aanbod van de opdrachtgever. Als de functie je aanspreekt en uiteraard als je akkoord gaat met het aanbod, startdatum, werktijden etc kun je aan de slag met je nieuwe functie!
VACATURES

Wij verzoeken lab-professionals zich online aan te melden of telefonisch contact op te nemen voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Aanmelden kandidaten

LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close