Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Kandidaten

Iedere labprofessional komt een keer in de situatie terecht dat het tijd is voor een nieuwe baan. Het kan zijn dat je zoekt naar betere carrièremogelijkheden, meer uitdaging of betere arbeidsvoorwaarden zoekt of misschien wel door een verhuizing.

Het zoeken naar een nieuwe baan is voor iedere lab-professional een belangrijke stap. En natuurlijk wil je bij een dergelijke belangrijke stap verzekerd zijn van de beste mogelijkheden, een goed advies en uitstekende begeleiding. Dan ben je bij LabResource aan het juiste adres.

ABU lidLabResource is dé toonaangevende specialist voor labprofessionals waarbij je verzekerd bent van een vakkundige service en de beste vacatures bij gerenommeerde organisaties. LabResource is de grootste laboratorium recruitment organisatie in Nederland en biedt professionals een totaaloverzicht van alle mogelijkheden en vacatures.

LabResource biedt functies voor vast (voornamelijk) of tijdelijk dienstverband voor werkzoekenden met een afgeronde WO, HBO of (t)MBO laboratoriumopleiding. Het betreft functies voor zowel starters als ervaren werknemers in alle vakgebieden bij grote multinationals, onderzoeksinstituten, productiebedrijven, start-ups, commerciële laboratoria en overheidsinstanties.

Professionals kunnen zich online inschrijven of telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen: 020-4069750.
VACATURES

Wij verzoeken lab-professionals zich online aan te melden of telefonisch contact op te nemen voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close