Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment

Informatie

Informatie

SNA geregistreerd en NEN 4400-1 gecertificeerdLabResource is een gespecialiseerd bureau dat maatwerk levert op het gebied van laboratorium-recruitment. In de loop der jaren is LabResource uitgegroeid tot het grootste laboratorium recruitmentbureau in Nederland dat werkt voor grote multinationals tot kleine start-up organisaties.
LabResource is onderdeel van ASGN, met vestigingen in de VS, Canada, Ierland, United Kingdom, Zwitserland, Spanje, België en Nederland. ASGN behoort tot de top 20 grootste recruitment bedrijven ter wereld.

Met de continue werving van nieuwe lab-professionals, uitvoerige selectieprocedures en vakkundige consultants zijn onze klanten verzekerd van een doeltreffende en efficiënte service. De consultants van LabResource zijn allen specialisten op minimaal HBO niveau aangevuld met jarenlange, praktische laboratoriumervaring en ruime ervaring met arbeidsbemiddeling. Zo heeft uw bedrijf een wervingspartner op niveau. Dat onze service werkt blijkt ook uit de vele klanten waarvoor wij al vele jaren werken. Lees de ervaringen onze labprofessionals in de enquete en de Referenties van onze klanten. Iets waar we trots op zijn en waar we ons iedere dag weer 100% voor inzetten.

Wij bieden een gespecialiseerde service van uitzenden, detacheren en werving & selectie van laboratoriumpersoneel op (t)MBO, HBO en WO niveau. Uiteraard gebeurt dit op no cure - no pay basis. Het betreft startende en ervaren medewerkers voor vast of tijdelijk dienstverband.

Onze vakgebieden

ABU lidLabResource bemiddelt voor alle vakgebieden, variërend van technician tot wetenschappelijk manager, in de volgende disciplines:

- Kwaliteitscontrole / QC
- Quality Assurance / kwaliteitszorg
- Productie
- Research en Development
- Product development
- Laboratoriumcoördinatie & -management
- Procesvalidatie en -optimalisatie
VACATURE?

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close