Login
Close
Inloggen
Registreren

Life Sciences vacatures

Het vakgebied life sciences zie je terug in uiteenlopende industrieën. Bijvoorbeeld in vacatures binnen de biotechnologie, farmacie, voedingsmiddelenindustrie of medische sector. Je kunt aan het werk als onderzoeker binnen R&D, laborant, analist of technician op het laboratorium.

Je werkt meestal aan de identificatie of ontwikkeling van genen, eiwitten, RNA of DNA. De uitkomst van jouw werk gebruiken bedrijven voor de ontwikkeling van geneesmiddelen, voedingsmiddelen of farmaceutische toepassingen.

Veel voorkomende laboratoriumtechnieken zijn SDS-page, ELISA, IEF, FPLC, HPLC, eiwitmodificaties, downstream processing, celkweek, upstream processing, eiwitzuiveringen, kolomchromatografie, Southern, nothern en western blotting.

Veel opleidingen life sciences

Het is een relatief jong maar populair vakgebied. Er zijn uitstekende opleidingen op mlo, hlo en wo-niveau, verspreid over heel Nederland.

Deze sluiten ook steeds beter aan bij de behoefte van de markt. Het kiezen van de juiste stage helpt je bij het vinden van je eerst baan. De laboratoria waar je aan de slag kan zijn vaak gespecialiseerd in de biotechnologie, farmacie, biochemie, microbiologie of bijvoorbeeld een laboratorium in de voedingsmiddelenindustrie.

Wil je meer weten over vacatures in life sciences? Kijk dan in ons huidig aanbod van vacatures in life sciences of stel een search agent in.

Meer informatie?

Heb je vragen, wil je graag aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Bel ons op 020 – 406 97 50 of mail ons op info@labresource.nl.

Liever direct contact met één van onze collega’s? Zie ons team voor onze contactgegevens.

Copyright © 2020 Labresource   |  Sitemap   |  Privacy Policy   |  Algemene voorwaarden   |  All vacancies
Close

We hebben onze kracht van onze recruitmentdiensten samengevoegd om u beter van dienst te kunnen zijn.

LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website.
Close