Login
Close
Inloggen
Registreren

Compliance & QA vacatures

Een van de belangrijkste pijlers binnen de diverse vakgebieden is kwaliteitsborging. Dit geldt al vanaf de R&D fase op het laboratorium maar ook bij productie en het op de markt brengen van producten. Externe wet- en regelgeving, het opzetten en naleven van interne richtlijnen: cruciaal in quality assurance.

Heb jij hier al ervaring mee of spreekt dit vakgebied je aan? Dan is een vacature binnen quality assurance of regulatory affairs wellicht jouw vervolgstap in je carrière.

Compliance officer of kwaliteitsmedewerker

Binnen quality assurance, regulatory affairs en kwaliteitszorg (KAM, QHSE, SHEQ) gelden diverse kwaliteitssystemen. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met GMP, GLP, FDA, HPCCP, BRC of één van de diverse ISO normeringen.

Zoek je een baan en heb je een mlo, hlo of wo-opleiding in bijvoorbeeld life sciences, microbiologie of levensmiddelentechnologie? Dan biedt dit vakgebied mogelijkheden.

Houd je van kwaliteit en heb je kennis of affiniteit met één van de kwaliteitssystemen? Kijk dan in ons huidig aanbod van vacatures in Compliance & QA of stel een search agent in.

Meer informatie?

Heb je vragen, wil je graag aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Bel ons op 020 – 406 97 50 of mail ons op info@labresource.nl.

Liever direct contact met één van onze collega’s? Zie ons team voor onze contactgegevens.

Copyright © 2020 Labresource   |  Sitemap   |  Privacy Policy   |  Algemene voorwaarden   |  All vacancies
Close

We hebben onze kracht van onze recruitmentdiensten samengevoegd om u beter van dienst te kunnen zijn.

LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website.
Close