Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Artikelen in categorie

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen in deze categorie. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
2 artikelen weergegeven

TopMedewerker 4de kwartaal

TopMedewerker - Q4 2016 TopMedewerker van het kwartaal Ook in 2016 is ieder kwartaal een “TopMedewerker van het Kwartaal” verkozen, met de bijbehorende uitreiking van € 500,-. Iedere afdelingsmanager kon een LabResource medewerker in maart, juni, september en december 2016 nomineren voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal”. De nominaties ...

Tevredenheidsonderzoek Medewerkers 2016

Resultaten Tevredenheidsonderzoek Medewerkers 2016 In 2016 heeft LabResource weer vele labprofessionals met succes kunnen begeleiden naar een nieuwe baan. 170 labprofessionals hebben de service en dienstverlening van Labresource beoordeeld. De uitslag van het tevredenheidsonderzoek en de hoogtepunten van LabResource in 2016 presenteren wij met trots aan u. Bekijk hier de ...
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
inRegio Lelystad
inRegio Groningen
LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close