Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Artikelen in categorie

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende nieuwsartikelen in deze categorie. Klik op de links om de inhoud van de betreffende nieuwsbrief te bekijken.
2 artikelen weergegeven

TopMedewerker van het 1st kwartaal

Leila Regragui, werkzaam bij Corbion, is uitgeroepen tot TopMedewerker van het 1ste kwartaal en heeft haar cheque van € 500,- in ontvangst genomen. Leila is in november 2015 via LabResource gestart bij Corbion binnen het RD&A Center Biochemicals. Haar inzet en positieve bijdrage hebben ertoe geleid dat haar manager, Rupert ...

Resultaten Tevredenheidsonderzoek Medewerkers 2015

Jaarlijks peilen wij de beleving van onze dienstverlening onder alle medewerkers van LabResource. Het doorlopend onderzoek richt zich op alle contactmomenten van LabResource met werkzoekenden tijdens de begeleiding naar een nieuwe baan. In 2015 worden hoge scores toegekend aan alle telefonische en persoonlijke contactmomenten, variërend van 94% tot 86% (zeer) ...
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
inRegio Rotterdam
inRegio Rotterdam
LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close