Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

TEVA Pharmachemie BV

TEVA Pharmachemie BV

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Steven Extra, project manager pharmaceutical development, Teva Pharmachemie, over hun LabResource medewerker(s):
“In een periode van hoge werkdruk en sterk wisselende prioriteiten heeft Anne een geweldige inzet getoond en met zeer welkome flexibiliteit. Anne is bovendien altijd vrolijk en erg gemotiveerd. Kortom, zij verdient het om in het zonnetje te worden gezet. ” (2014)

“Tjerk is al geruime tijd werkzaam bij Teva Pharmachemie. Hij is altijd opgewekt en gemotiveerd. Zijn rapportage is van hoog niveau, hij werkt erg zelfstandig en nauwkeurig. Daarom verdient hij het om TopMedewerker van dit kwartaal te worden.” (2014)

Tatjana Lagendijk,Quality assurance manager, Teva Pharmachemie, over hun LabResource medewerker(s):
“Nina werkt sinds 1 jaar bij ons en heeft ontzettend veel inzet en toewijding op alle werkgebieden laten zien. Nina is organisatorisch erg sterk en communiceert helder en plezierig. Het enthousiasme waarmee ze de taken uitvoert werkt bovendien er inspirerend voor het team. ” (2014)

Edwald Vork, Manager QC Analytical, Teva Pharmachemie, over hun LabResource medewerker(s):
"Emiel is 25 juni begonnen bij TevaPharmachemie in Haarlem, hij was al op 26 juni tussen alle GMP-traingen en SOPs lezen door, inzetbaar als reviewer van ruwe data.
Sindsdien heeft hij op eigen initiatief zijn taken uitgebreid met allerlij taken die op dat moment hard nodig waren. Het tempo van Emiel is voldoende en van goede kwaliteit. Inmiddels heb ik na dit tijdelijk project, Emiel voorgedragen om in een andere functie binnen TevaPharmachemie van zijn inzet en kwaliteiten gebruik te kunnen maken. Ook hierover hoor ik alleen maar positieve berichten." (2012)

Karin Piters, Manager QC documentation & planning:
“Maarten heeft in de verbeterslag van de werkprocessen en het sturen op resultaat, deadlines en service een leidende rol gehad binnen mijn team. Hij valt op door zijn positieve houding en inzet en zijn ruime kennis en kunde van het vakgebied.” (2012)

Over TEVA Pharmachemie:
Teva Pharmachemie is part of Teva Pharmaceutical Industries. Teva is a global generic pharmaceuticals leader and one of the top 15 pharmaceutical companies in the world. In 2011 our sales reached $ 18,3 billion. Headquartered in Israel, Teva operates in 60 countries and has 47,000 employees worldwide. We specialize in the development, production and marketing of a wide range of generic and branded products, as well as active pharmaceutical ingredients (API). We have a remarkable track record of smooth and successful integration of other companies, achieved through a unique set of guidelines and pre defined milestones. Our strategy is to continue growing.

Referentie

Labresource werkt voor Teva pharmachemie
Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close