Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Shell Global Solutions Amsterdam

Shell Global Solutions Amsterdam

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Bart Lomans, principal researcher, Shell:
“Ko heeft in afgelopen jaren laten zien dat hij niet alleen een gedegen kennis heeft in zijn expertise gebied, maar tevens in korte tijd kennis en vaardigheden van verschillende andere disciplines heeft weten eigen te maken. Hij is zelfstandig, zeer behulpzaam en een gewaardeerd collega.” (2016)

Koen Wolf, team lead residual fuel oil & crude oil, Shell Global Solutions Int:

"Heldene is very committed to her job and focused on delivering results. She is very curious, very methodic and keeps a critical eye on what she is doing. Also, she is a very easy person to work with, friendly and approachable. She shows a positive attitude and resilience. We are happy she works in our department.” (2014)

Dirk van Proosdij,Business development centre manager, Shell:

“Zaineb’s inzet en denk niveau is erg goed. Haar adaptief vermogen binnen het team is uitzonderlijk en inspirerend, zeker voor iemand van haar leeftijd. Bovendien is haar opgeruimdheid en positieve karakter een inspiratie voor het hele team.” (2014)

Guy Verbist, Principal Scientist, Shell Global Solutions International:
“Eline heeft zich laten opmerken wat betreft inzet en inzicht. Wij zien in Eline duidelijk een medewerkster met groot potentieel en danken Labresource voor het identificeren van dit talent.” (2012)

Over SHELL:
Als een van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld speelt Shell een sleutelrol in de energievoorziening en helpt zij om op economisch, maatschappelijk en milieutechnisch verantwoorde wijze in de groeiende energiebehoefte van de wereld te voorzien.
In Nederland heeft Shell ruim 10.000 mensen in dienst en houdt zich bezig met de opsporing en winning van aardgas en aardolie, de verwerking van aardolie tot brandstoffen en petrochemische producten en de marketing van deze producten. Daarnaast is het hoofdkantoor van Royal Dutch Shell plc in Nederland gevestigd evenals een belangrijk Technology Centre. 

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close