Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

DSM Biotechnology / Food Specialties

DSM Biotechnology / Food Specialties

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

DSM biotechnology Center, over hun LabResource medewerker(s):

Joana Carneiro, Group Leader, DSM biotechnology Center:
"Sanne started full of initiative and enthusiasm to learn and deliver. She brought up spirits and mindset of the people she works with. Technically she is a fast learner and her result driven attitude brings a high output. Sanne accomplished a lot during a short period of time and shows potential to still further develop." (2016)

Marc Schmeets, Center manager, DSM biotechnology Center:
“Man was een schot in de roos voor DSM en een voorbeeld voor anderen. Man heeft zich ook in technologische innovatieprojecten onderscheiden en heeft daarbij een sleutelpositie opgebouwd voor een nieuwe technologie. Daarnaast kennen wij Man als bijzonder integer en bescheiden persoon.” (2012)

Quirine Lisman, manager service lab, DSM biotechnology center:
"Danielle doet uitstekend werk binnen SLD en is met haar enorme vrolijkheid en betrokkenheid één van onze absolute pareltjes. Kort samengevat, Danielle is: vrolijk, enthousiast, betrokken, super-klantvriendelijk. Vertoont exact het gedrag dat we hier nodig hebben !! " (2012)

Over DSM:
Koninklijke DSM N.V. is een mondiale onderneming die vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en materialen. Door zijn unieke competenties in Life Sciences en Materials Sciences met elkaar te verbinden bewerkstelligt DSM economische welvaart, milieuverbetering en maatschappelijke vooruitgang en creëert daarmee duurzame waarde voor al zijn stakeholders.
Wij zijn in Nederland op twaalf locaties actief in onderzoek & ontwikkeling, productie en verkoop op gebied van voedingsingrediënten, medicijnen en hoogwaardige materialen.
Nederland is DSM’s bakermat, waar de onderneming in 1902 werd opgericht. Anno 2012 werken ruim 6000 medewerkers binnen een kennisrijke organisatie, met specifieke activiteiten gegroepeerd in het noorden, oosten, westen en zuiden. Circa een op elke vier DSM’ers in Nederland houdt zich bezig met onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Daarmee is Nederland voor DSM een belangrijke broedplaats voor vernieuwing die op vele plaatsen in de wereld gestalte krijgt

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close