Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Stichting Cryo-Save

Stichting Cryo-Save

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Robert van de Maat, processing manager, Cryo-Save:
“Jozien hebben we in korte tijd kunnen inwerken en is inmiddels een betrouwbare oproepkracht die tot wederzijdse tevredenheid haar werkzaamheden verricht en ook dat stapje extra zet!” (2014)

Over Cryo-Save:
Cryo-Save is opgericht in 2000 en heeft stamcellen opgeslagen uit meer dan 70 landen uit zes continenten. De onderneming is de grootste familiestamcelbank in Europa, met meer dan 250.000 stalen in opslag. Cryo-Save beschikt over ultramoderne bewerkings- en opslagfaciliteiten in België, Duitsland, Dubai, India en Zuid-Afrika.

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close