Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Cargill BV

Cargill BV

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Marian Steverink, team Leid Global Oils:
“"Mitko heeft in hele korte tijd een goede plek verworven binnen het team, niet alleen op basis van zijn kennis en ervaring, maar ook zeker door zijn inzet, goede communicatie en gestructureerde aanpak van projecten. Hij heeft zich als goede sparringspartner op het gebied van de analytische chemie laten kennen.” (2014)
Mitko is uitgeroepen tot TopMedewerker van het 4de kwartaal.

Over Cargill:
Cargill is een familiebedrijf dat in 1865 is opgericht en actief is in 66 landen met 131.000 werknemers. Cargill is een internationale producent en marketeer van voeding, landbouw, financiële en industriële producten en diensten. Als trader van raw materials verwerkt Cargill deze tot halffabricaten en ingrediënten van voedingsproducten. Cargill legt zich bijvoorbeeld toe op granen, oliezaden, zetmelen, zoetstoffen, smaakstoffen, sappen, chocolade, vlees, eieren, zout, katoen, dierenvoeding, metalen, petroleum, brandstoffen, ocean transport, trading, risk en financieringsoplossingen. In Nederland zijn ongeveer 2300 medewerkers die werken vanuit tal van vestigingen op diverse locaties in het land.

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close