Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Rijk Zwaan Breeding B.V. De Lier

Rijk Zwaan Breeding B.V. De Lier

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Theresia van Luijk, hoofd kwaliteitscontrole gezondheid, Rijkzwaan:
"Anura heeft haar draai gevonden en is de afgelopen paar maanden zeker van toegevoegde waarde op het lab. Ze zet altijd haar beste beentje voor. Aan het einde van deze maand loopt haar contract af en we wensen haar dan ook heel veel succes en plezier met alles wat ze gaat doen en dan vooral met haar gezinnetje." (2012)

Laura Martinez, researcher, Rijkzwaan:
“Ilja is een gemotiveerde medewerkster, ze is enthousiast, nieuwsgierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te doen. Ze is erg zelfstandig en neemt initiatieven. Ze leert snel, werkt nauwkeurig en neemt verantwoordelijkheid voor haar taken. Verder stelt ze zicht sociaal op in onze groep en het is prettig om met haar samen te werken.” (2014)

Over Rijkzwaan:

Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. Onze organisatie is sterk gericht op onderzoek en ontwikkeling en we werken intensief samen met onder meer supermarkten, groentesnijderijen en restaurants. Daardoor kunnen we lekkere, aantrekkelijke en gezonde groenten ontwikkelen die perfect aansluiten op de wensen van de consument. Met 2.000 collega’s in 30 verschillende landen zetten we ons hier dagelijks met veel plezier voor in.

Referentie

.
Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close