Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Hakhoutindustrie BV

Hakhoutindustrie BV

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Edwin Hak, manager, Hakwood:
"Ruud is nu enige tijd bij Hakvloerdelen actief met de productontwikkeling bezig en de eerste positieve resultaten komen van de band rollen. Wij hopen dat Rudi ons ook in de toekomst zal helpen in het onderzoek naar een nog beter en stabieler productieproces!" (2014)

Over HAK Wood:
Hakwood is producent en leverancier van houten kwaliteitsvloeren. Na ruim 30 jaar geleden te zijn begonnen met loonwerk, decoratieve wandproducten en massieve houten vloeren, is het familiebedrijf inmiddels doorgegroeid naar een marktleiderspositie op het gebied van samengestelde houten vloerdelen. Om marktleider te blijven wordt voortdurend geïnvesteerd in technische kennis en innovatie.

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close