Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

RIVM

RIVM

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Leo van der Pol, Head process development, RIVM, over hun LabResource medewerker(s):
“Esther denkt vanaf het begin mee en heeft een actieve houding. Ze heeft de goede kennis en kunde en past goed in de groep, waar ze een positieve bijdrage levert aan het projectteam en de afdeling. In het laatste maanden heeft ze de snelle groei van de eerste 3 maanden voortgezet en kan nu ook meer zelfstandig werken. Esther is van toegevoegdee waarde en ze zal dan ook vanaf 2013 bij ons in dienst treden.“ (2012)

Over het RIVM:
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) beschermt en bevordert de gezondheid van de bevolking en de kwaliteit van het leefmilieu.
De hoeveelheid geneesmiddelen in ons drinkwater, de stijging van het aantal chronische ziekten, de milieubelasting door meststoffen. Bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) werken ongeveer 1.500 mensen, die deze en vele andere vraagstukken met passie te lijf gaan.
Het RIVM bestaat uit ongeveer 30 onderdelen, meestal laboratoria, teams of centra met een specifieke onderzoekstaak.

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close