Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Nutricia Research (Danone)

Nutricia Research (Danone)

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Stephany Nunda, Research assistant, Nutricia Research:
“Markt heeft zich snel bewezen en goede productanalyses uitgevoerd. Naast zijn reguliere taken, heeft hij ook erg goed geholpen bij andere werkzaamheden. Hij behoudt goed het overzicht en is erg behulpzaam. Ook is Mark een gezellige, grappige en vriendelijke jongeman die erg goed in ons team past.” (2016)

Claudia van den Braak, Scientist, Nutricia Research:
“Gabriel pikt theorie en technieken erg snel op en werkt bovendien erg nauwkeurig. Hij kan zeer goed zijn werk plannen en houdt zich aan deadlines. Daarbij heeft hij een scherpe waarneming en een sterk oplossingsgericht vermogen. Bovendien beschikt hij over een erg sociaal karakter, wat hem een fijne collega maakt en toegevoegde waarde voor het team” (2014)

Evelien van Eijk, teamleader optimal nutrition, Nutricia Research:
“Evert-Jan heeft in afgelopen kwartaal met veel motivatie gewerkt voor Nutricia Research. Hij neemt veel initiatieven, is flexibel en prettig in de omgang. Zijn werkzaamheden hebben een grote toegevoegde waarde gehad voor het hele team!” (2014)

Jeroen Jooren, team manager, food science and technology laboratory, Nutricia Research:
“Anne is naast een harde werker, betrouwbaar, collegiaal, enorm sociaal en brengt met zijn “flair” en humor een sparkle binnen het team. Ik ga ook weer genieten van onze samenwerking in 2015!” (2014)

Over Nutricia Reseach:
Nutricia is onderdeel van Danone, met 115.000 medewerkers wereldwijd een van de meest succesvolle “healty food” bedrijven ter wereld. Nutricia kent zijn oorsprong in 1896, in Nederland. Nutricia research is een life sciences divisie gericht op de ontwikkeling van nieuwe concepten en producten voor zuigelingenvoeding en medicinale voedingsmiddelen, voor zuigelingen, kinderen, ouderen en patienten.
Het nieuw geopende internationale innovatie centrum in Utrecht, huisvest belangrijk onderzoek voor de oplossingen van de toekomst.

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close