Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Avery Dennison Alphen aan de Rijn

Avery Dennison Alphen aan de Rijn

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Carlo Koster, operations manager, Avery Dennison, over hun LabResource medewerker(s):
“Niets dan lofzang voor onze LabResource medewerker Richard. Richard heeft zich de colourmatches en werkzaamheden snel eigen gemaakt en is multi-inzetbaar op onze afdeling. Zijn kennis en kunde zijn van grote waarde voor ons. Richard is bovendien erg attent en hij zorgt voor een goede variatie binnen onze afdeling.” (2014)

Over Avery Dennison:
Avery Dennison produceert, ontwikkelt en verkoopt labeling en verpakkingsmaterialen wereldwijd en is een van de leidende bedrijven binnen dit segment. De onderneming past applicaties and baanbrekende technologieen toe die zich onderscheiden in iedere markt. Het bedrijf is met meer dan 26.000 werknemers actief in 50 meer dan landen.
Avery Dennison Corporation is een Fortune 500® bedrijf met een omzet van $ 6 miljard (2012).

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close