Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Curium (Mallinckrodt Medical B.V.)

Curium (Mallinckrodt Medical B.V.)
Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Evi Beukelaar, manager sterility assurance, Mallinckrodt Pharmaceuticals, over hun LabResource medewerker(s):
“Milenka is niet alleen een fantastische teamspeler, zij is ook enorm leergierig, ondernemend, initiatiefrijk, accuraat en toon bijzonder veel inzet. Ook andere afdelingen geven aan dat zij een erg prettige collega is om mee te werken. Ze is altijd vrolijk en bereidt een tandje harder te werken of een ander te helpen.” (2016)

Over Mallinckrodt:
Mallinckrodt Pharmaceuticals is een toonaangevend, wereldwijd opererend biofarmaceutisch bedrijf met een history van 150 jaar. Mallinckrodt Medical B.V., een dochteronderneming van Mallinckrodt Pharmaceuticals, is een toonaangevende leverancier van innovatieve farmaceutische producten. Jaarlijks krijgen miljoenen patiënten wereldwijd deze producten toegediend voor diagnostiek en behandeling. Er werken meer dan 300 mensen bij Mallinckrodt Medical B.V.
Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
inRegio Amsterdam
LabResource gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close