Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Akzo Nobel

Akzo Nobel

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Patrick Kivit, Team Leader, AkzoNobel, over hun LabResource medewerker(s):
“Charissa is sinds haar start in positieve zin opgevallen. Ze is een zeer sociaal en prettig persoon met een goede inzet. Bovendien pakt zij werkzaamheden snel en zelfstandig op en is zij op weg specialist te worden.” (2014)

Over AkzoNobel:
AkzoNobel is de grootste verf- en coatingsproducent ter wereld. Als belangrijke fabrikant van specialistische chemicaliën voorziet AkzoNobel industrieën overal ter wereld van kwaliteit ingrediënten voor producten die essentieel zijn voor het menselijk bestaan.
AkzoNobel werkt continue gepassioneerd aan de introductie van nieuwe ideeën en aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor haar klanten. Met 50.000 medewerkers, actief in meer dan 80 landen, richt de onderneming zich op uit verder uitbouwen van haar leidende positie.

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close