Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Saybolt Amsterdam

Saybolt Amsterdam

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Jeroen Erkens, hoofd laboratorium, Saybolt Nederland BV, over hun LabResource medewerker(s):
“Het afgelopen half jaar heeft Rita laten zien dat hij het dagelijkse lopende werk goed oppakt. Ze werkt secuur, pikt zaken snel op, is gemotiveerd en heeft een positieve instelling. Daarnaast zijn productiviteit en kwaliteit van het werk op een goed niveau!” (2014)

Stefan Grove, hoofd laboratorium, Saybolt Nederland BV, over hun LabResource medewerker(s):
“Mohamed is al geruime tijd bij ons werkzaam op het laboratorium. Al met al is Mohamed nu al geruime tijd een “topMedewerker”, altijd aanwezig en 100% gemotiveerd.” (2012)

Over Saybolt:
Saybolt, a Core Laboratories Reservoir Description Division, is a world leader in the characterization and measurement of crude oils, oil products, and chemicals from reservoir to end-user. Saybolt clients and partners include major oil and chemical companies, traders, shippers and buyers, and insurance interests. Saybolt also specializes in representing governmental institutions and international organizations with their specialized agencies and aid programs.

 

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close