Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Parenco B.V.

Parenco B.V.
Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Frans Joosten, afdelingsmanager, Parenco, over hun LabResource medewerker(s):
“Helma heeft duidelijk laten zien dat ervaring telt. In ons laboratorium is door de hoeveelheid werk een goede planning van de werkzaamheden vereist. Ze heeft al snel laten zien alles zelfstandig goed te kunnen oppakken. Dit is mede mogelijk door haar lerende houding, waardoor ze snel de kennis tot zich neemt en de overdracht van werkzaamheden heel soepel verlopen is.” (2014)

Over Parenco:

De onderneming heeft een jaaromzet van ongeveer € 140 miljoen en er werken ruim 200 betrokken medewerkers. Parenco’s historie gaat ruim een eeuw terug. Met een veelbewogen geschiedenis en veel technologische ontwikkeling, produceert Parenco papier van hoge kwaliteit. Voorheen was Parenco onderdeel van grote ondernemingen, vandaag de dag houdt Parenco een eigen vaste koers aan. Een koers waarbij ondernemerschap en verantwoordelijkheid sterk verweven zijn met klantgerichtheid en kwaliteit.
Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
inRegio Enschede
inregio Groningen
inRegio Barneveld
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close