Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Corbion

Corbion

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Corbion, over hun LabResource medewerker(s):

Rupert Gijsen, Manager RD&A, Corbion:
“Leila heeft in zeer korte tijd een goede, accurate en zelfstandige bijdrage geleverd waarmee ze het research programma verder gestalte heeft gegeven. Ze levert een significante bijdrage van zeer goede kwaliteit op een steeds breder gebied. Een uitzonderlijke prestatie. In mijn meer dan 30 jaar werkervaring heb ik dit niet vaak gezien en helemaal niet voor mensen die op tijdelijke basis zijn ingehuurd.” (2016)
Leila is uitgeroepen tot Medewerker van het Kwartaal Q1-2016.

Lucien de Koninck, specialist DSP, Corbion:
“Marijn is sinds begin dit jaar voor ons werkzaam en voert inmiddels alle experimenten zelfstandig uit. Hij is goed in staat om zelfstandig alle werkzaamheden te plannen, ook als dingen anders lopen dan gedacht weet hij de proeven tot een goed einde te brengen. Kortom, hij is een gewaardeerde kracht!.” (2014)

Rob Lieuwen, Manager Analytical Support:
“Disraeli werkt hard, is nergens te beroerd voor, is leergierig en stelt op het juiste moment de juiste vragen. Kortom een ontzettend positief persoon die altijd vrolijk is en erg zijn best doet. Fijn om zo’n iemand in je team te hebben in drukke tijden.” (2012)

Heleen Goorissen, Innovation Director Biosciences & Fermentation:
"Irma heeft zich razendsnel ingewerkt in de materie en is bovendien vanaf dag 1 een volwaardig teamlid. Ze is in staat geweest de organisatie en databeheer te stroomlijnen en naar zich toe te trekken. Irma heeft bijzonder goed gepresteerd en we zouden haar graag willen behouden als vaste medewerker." (2012)

Over Corbion:
Corbion is the global market leader in lactic acid, lactic acid derivatives, and lactides, and a leading company in functional blends containing enzymes, emulsifiers, minerals, and vitamins.

Corbion has an established technology platform based on over 80 years of fermentation experience. We lead the way in lactic acid as well as in cutting-edge emulsification technology and functional blending capability. Drawing on the deep rooted application and market knowledge that has been built up over decades, we work hand in hand with our customers to make our technology work for them.

In 2015, Corbion generated annual sales of € 918.3 million and had a workforce of 1,673 employees. Corbion is listed on the Euronext Amsterdam.

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close