Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Janssen Biologics B.V. (Centocor)

Janssen Biologics B.V. (Centocor)

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Dewy Janssen, sr. Associate scientist, Janssen Biologics, over hun LabResource medewerker(s):
"Vanessa maakt in korte tijd een zeer goede indruk bij iedereen waar ze mee samenwerkt. Ze is erg professioneel, denkt mee, is productief, levert binnen de tijdslijnen en is altijd bereid een ander te helpen." (2016)

“Anouk is een aanwinst voor onze afdeling. Ze is bijzonder productief, signaleert problemen en draagt zelf ook direct mogelijke oplossingen aan. Ze staat bovendien open voor nieuwe ontwikkelingen, treedt assertief en behulpzaam op en houdt daarbij goed haar eigen tijdslijnen in de gaten.” (2014)

Anouk is verkozen tot TopMedewerkster van het 1ste kwartaal en heeft haar cheque twv € 500,- in ontvangst genomen.

Over Janssen Biologics:
Janssen Biologics is sinds 1979 actief op het gebied van monoklonale antilichamen. Janssen Biologics levert en ontwikkelt producten die ten dienste staan van de humane gezondheidszorg en die bijdragen aan de levenskwaliteit van honderdduizenden patiënten wereldwijd.
Janssen is onderdeel van Johnson & Johnson, het grootste en meest complete bedrijf in verzorgingsproducten, medicijnen en medische hulpmiddelen ter wereld. Er werken in totaal ca. 115.000 mensen voor 200 verschillende bedrijven verspreid over 57 landen.
Met ongeveer 1.000 medewerkers in Nederland is Janssen Biologics één van de grotere ondernemingen in de Leidse regio en in Nederland de grootste biofarmaceut.

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close