Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Janssen / Crucell

Janssen / Crucell

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s): 

Crucell, over hun LabResource medewerker(s):

Mark van Ooij, Principal Scientist, Head of Viral Safety, Janssen:
"Dennis communiceert erg goed, helder, bondig en to-the-point. Hij pakt zaken pro-actief op en is ook een multitalent. Hij voert experimenten heel goed uit, trekt zelfstandig conclusies en verzet bergen werk van hoog niveau. Bovendien is hij zeer betrouwbaar en ook een heel prettige persoonlijkheid." (2016)

Gijs Hardenberg, Scientist Immunology:
"Janneke is nauwkeurig, efficient, betrouwbaar en denkt goed mee met de verschillende projecten. Verder is ze erg snel in het oppikken van nieuwe technieken en, niet onbelangrijk, erg enthousiast!" (2016) 

“Suzie werkt hard, levert goed werk af en is erg nauwkeurig. Verder doorziet zij snel de vraagstukken en is zij communicatief vaardig. Ze weet bovendien binnen de organisatie de juiste personen te vinden en aan te spreken als dit nodig is. Suzie ligt goed in de groep en is een goede aanvulling voor het gehele team!” (2014)

Over Janssen - Crucell:
Janssen - Crucell is een biotechnologisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, produceren en wereldwijd verkopen van vaccins en antistoffen ter preventie en bestrijding van infectieziekten. Met de huidige portfolio van vaccins richt Crucell zich onder andere op hepatitis A/B, pediatrische en respiratore infectieziekten, en reizigersziekten. Binnen Crucell zijn getalenteerde, ondernemende mensen werkzaam in een dynamische cultuur waarin innovatie en een 'can do' state of mind de centrale punten zijn.
Crucell is onderdeel van Johnson & Johnson, het grootste en meest complete bedrijf in verzorgingsproducten, medicijnen en medische hulpmiddelen ter wereld. Wereldwijd werken binnen deze organisatie ca. 115.000 mensen voor 200 verschillende bedrijven verspreid over 57 landen.

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close