Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Philips Corporate Technologies

Philips Corporate Technologies
Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Sandra Hotzl, project manager/senior scientist, Philips Research, over hun LabResource medewerker(s):
“Lucas is a highly motivated scientist who always goes the extra mile to ensure project goals are delivered in a timely manner. Lucas has shown great flexibility both in terms of working on multiple topics areas and adapting to the short term changes in project needs. Lucas has also made a conscious effort in engaging with the wider Philips Research community. This has enabled multidisciplinary activates to proceed smoothly. For these reasons I would highly recommend Lucas for the quarterly award.” (2014)

Over Philips Research:
Koninklijke Philips Nederland is een gediversifieerd technologiebedrijf dat het leven van mensen wil verbeteren door zinvolle innovaties op het gebied van gezondheidszorg, consumentenlevensstijl en verlichting. Het bedrijf kent een rijke historie, die teruggaat naar fundamenten in Eindhoven uit 1891.
Philips research is een wereldwijde research organisatie, die voor nieuwe innovaties en technologieën zorgt. De focus ligt op health en wel-being producten die de levens van mensen verbeteren. Philips is marktleider op het gebied van cardiologische zorg, acute zorg en zorg voor thuis, energiezuinige verlichtingsoplossingen en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten, haartrimmers en mondverzorgingsproducten.
Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close