Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Sanquin

Sanquin

Vele LabResource medewerkers zijn door hun leidinggevenden genomineerd voor de titel “TopMedewerker van het kwartaal” en bijbehorende bonus van € 500,-.
Onderstaand de nominatie(s):

Lieke Hasper, Hoofd QC microbiologie, Sanquin Bloedvoorziening, over hun LabResource medewerker(s):
“Quinten heeft zich vanaf dag 1 dat hij hier werkzaam is voor volle 100 % ingezet en is in zeer korte tijd een waardevol lid van het team geworden. Hij toont zich leergierig en pro-actief en is op het gebied van deviatie management een van de drie touwtrekkers van het team geworden (nu 14 man sterk). Quinten is een aanwinst voor ons team, een prettige collega en een echte 'bouwer'.”  (2012)

Over Sanquin:
Sanquin Bloedvoorziening is een not-for-profit organisatie, die de bloedvoorziening in Nederland verzorgt. Daarnaast speelt Sanquin een belangrijke rol in de transfusiegeneeskunde.

Sanquin kent vijf divisies: de divisie Bloedbank, de divisie Plasmaproducten, de divisie Diagnostiek, de divisie Research en de divisie Reagents. Sanquin heeft één business unit, Pharmaceutical Services.
De divisie Plasmaproducten verwerkt het door de bloedbanken ingezamelde plasma tot geneesmiddelen. Deze geneesmiddelen (plasmaproducten) zijn bedoeld voor mensen met aandoeningen zoals stollings- en immuunziekten.
De divisie Reagents was een van de eerste producenten van bloedgroepreagentia. Reagents ontwikkelt een breed pakket aan bloedgroep- en immuunreagentia in haar eigen onderzoeksfaciliteiten en diagnostische laboratoria. De producten zijn wereldwijd beschikbaar.
De business unit Pharmaceutical Services ondersteunt de biofarmaceutische industrie met de ontwikkeling van onder meer productieprocessen op basis van eiwittechnologie. Het doel daarvan is nieuwe geneesmiddelen op de markt brengen.

Deel dit bedrijf
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close