Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Referenties

Dit zeggen medewerkers over LabResource:

Tevredenheidsonderzoek 2015
* Tevredenheidsonderzoek medewerkers 2015. Bekijk hier de PDF versie.

Daniël: "Mijn complimenten voor de zeer prettige manier van werken. Het gehele traject is goed ondersteund en jullie zijn altijd bereikbaar!"

Mohammed: "Ik ben jullie zeer dankbaar voor het begeleiden van mijn sollicitatie procedure en het vinden van een baan die bij mijn ambititie en competenties past."

Marcel: "Uitstekende begeleiding door zeer kundige mensen!"

Corina: "Het contact met jullie was zeer prettig"

Jan-Bart: "Ik ben erg tevreden over jullie werkwijze en effectieve manier van het vinden van een baan voor mij."

Soebai: "Goede begeleiding gehad vanaf het begin. Na mijn eerste gesprek op jullie kantoor positieve feedback ontvangen. Verder goed geinformeerd wat ik kon verwachten tijdens de gesprekken en hele nuttige tips gekregen. Zeer tevreden!"

Ashley: "Bedankt voor jullie inzet en ook jullie geduld."

Gerard: "Ik ben zeer tevreden over LabResource. Jullie hebben me weer aan een goede baan geholpen. Heel veel bedankt voor alle inspanningen!"

Marianne: "Bij telefonisch contact kan iedereen je helpen of je wordt z.s.m. teruggebeld. En wanneer er een baan wordt aangeboden, gaan jullie direct tot actie over. Super!"

Ronnie: "Mijn complimenten. Vanwege een goed interview, begeleiding voor het sollicitatiegesprek en het contact in de afrondende fase."

Dit zeggen enkele klanten over hun LabResoure medewerkers:

Nutricia research“Gabriel pikt theorie en technieken erg snel op en werkt bovendien erg nauwkeurig. Hij kan zeer goed zijn werk plannen en houdt zich aan deadlines. Daarbij heeft hij een scherpe waarneming en een sterk oplossingsgericht vermogen. Bovendien beschikt hij over een erg sociaal karakter, wat hem een fijne collega maakt en toegevoegde waarde voor het team” (2014)
Claudia van den Braak, Scientist, Nutricia Research

“Anouk is een aanwinst voor onze afdeling. Ze is bijzonder productief, signaleert problemen en draagt zelf ook direct mogelijke oplossingen aan. Ze staat bovendien open voor nieuwe ontwikkelingen, treedt assertief en behulpzaam op en houdt daarbij goed haar eigen tijdslijnen in de gaten.” (2014)
Dewy Janssen, sr. Associate scientist, Janssen Biologics

Philips research“Lucas is a highly motivated scientist who always goes the extra mile to ensure project goals are delivered in a timely manner. Lucas has shown great flexibility both in terms of working on multiple topics areas and adapting to the short term changes in project needs. Lucas has also made a conscious effort in engaging with the wider Philips Research community. This has enabled multidisciplinary activates to proceed smoothly. For these reasons I would highly recommend Lucas for the quarterly award.” (2014)
Sandra Hotzl, project manager/senior scientist, Philips Research

Crucell“Suzie werkt hard, levert goed werk af en is erg nauwkeurig. Verder doorziet zij snel de vraagstukken en is zij communicatief vaardig. Ze weet bovendien binnen de organisatie de juiste personen te vinden en aan te spreken als dit nodig is. Suzie ligt goed in de groep en is een goede aanvulling voor het gehele team!” (2014)
Reinier van der Geest, Senior technician, Crucell

Parenco“Helma heeft duidelijk laten zien dat ervaring telt. In ons laboratorium is door de hoeveelheid werk een goede planning van de werkzaamheden vereist. Ze heeft al snel laten zien alles zelfstandig goed te kunnen oppakken. Dit is mede mogelijk door haar lerende houding, waardoor ze snel de kennis tot zich neemt en de overdracht van werkzaamheden heel soepel verlopen is.” (2014)
Frans Joosten, afdelingsmanager, Parenco

“Niets dan lofzang voor onze LabResource medewerker Richard. Richard heeft zich de colourmatches en werkzaamheden snel eigen gemaakt en is multi-inzetbaar op onze afdeling. Zijn kennis en kunde zijn van grote waarde voor ons. Richard is bovendien erg attent en hij zorgt voor een goede variatie binnen onze afdeling.” (2014)
Carlo Koster, operations manager, Avery Dennison

“Charissa is sinds haar start in positieve zin opgevallen. Ze is een zeer sociaal en prettig persoon met een goede inzet. Bovendien pakt zij werkzaamheden snel en zelfstandig op en is zij op weg specialist te worden.” (2014)
Patrick Kivit, Team Leader, AkzoNobel

uniQure“Ruben has learnt quickly and showed to be detail oriented delivering excellent quality work. He now also assists with several complex continuous improvement projects as wel as implementing a new efficient ordering and delivery process. Ruben's contribution is above and beyond our expectations.”
Lorraine Jordan, Head QC, uniQure

“Floor heeft de afgelopen periode een bijzondere inzet laten zien. Tijdens een periode van drukte, heeft zij op eigen initiatief veel extra werkzaamheden opgepakt, ook taken buiten haar reguliere werk. Hiervoor nomineer ik haar graag als TopMedewerker van het kwartaal.”
Remco Jesterhoudt,teamleider, Merial

“Esther denkt vanaf het begin mee en heeft een actieve houding. Ze heeft de goede kennis en kunde en past goed in de groep, waar ze een positieve bijdrage levert aan het projectteam en de afdeling. In het laatste maanden heeft ze de snelle groei van de eerste 3 maanden voortgezet en kan nu ook meer zelfstandig werken. Esther is van toegevoegdee waarde en ze zal dan ook vanaf 2013 bij ons in dienst treden.“
Leo van der Pol, Head process development, RIVM

“Michele werkt nu ook nog maar pas een kwartaal voor de Analytical Development Group van Synthon BV. Michele heeft laten zien dat zij de aangewezen persoon was om ons op dat moment te ondersteunen. Routinematige labwerkzaamheden (o.a.dissoluties, UV-analyses) maar ook HPLC werkzaamheden worden soepel door haar opgepakt Ook onze development medewerkers zijn zeer positief over de bijdrage die Michele levert aan onze organisatie.”
Christian Otte, Projectleider ADG, Synthon BV

“Man was een schot in de roos voor DSM en een voorbeeld voor anderen. Man heeft zich ook in technologische innovatieprojecten onderscheiden en heeft daarbij een sleutelpositie opgebouwd voor een nieuwe technologie. Daarnaast kennen wij Man als bijzonder integer en bescheiden persoon.”
Marc Schmeets, Center manager, DSM biotechnology Center

“Mohamed is al geruime tijd bij ons werkzaam op het laboratorium.
Al met al is Mohamed nu al geruime tijd een “topMedewerker”, altijd aanwezig en 100% gemotiveerd.”
Stefan Grove, hoofd laboratorium, Saybolt Nederland BV

 

“Jonathan heeft zich bijzonder snel ontwikkeld en zich veel nieuwe technieken eigen gemaakt. Hij is overal inzetbaar en nooit te beroerd om bij te springen bij problemen op alle gebieden. Bovendien is hij een sociaal persoon, zodat hij een graag geziene collega is. Een topper?, wij denken meer dan dat...........”
Monique Rennen, research manager a.i., TNO

“Zaineb’s inzet en denk niveau is erg goed. Haar adaptief vermogen binnen het team is uitzonderlijk en inspirerend, zeker voor iemand van haar leeftijd. Bovendien is haar opgeruimdheid en positieve karakter een inspiratie voor het hele team.”
Dirk van Proosdij,Business development centre manager, Shell Global Solutions International

“Quinten heeft zich vanaf dag 1 dat hij hier werkzaam is voor volle 100 % ingezet en is in zeer korte tijd een waardevol lid van het team geworden. Hij toont zich leergierig en pro-actief en is op het gebied van deviatie management een van de drie touwtrekkers van het team geworden (nu 14 man sterk). Quinten is een aanwinst voor ons team, een prettige collega en een echte 'bouwer'.”
Lieke Hasper, Hoofd QC microbiologie, Sanquin Bloedvoorziening

“Ralf voert zijn werk met een grote nauwkeurigheid uit en is een gewaardeerd collega. Hij heeft inmiddels bij ons een interne Six-Sigma Green-belt training succesvol gevolgd waarbij d.m.v. statistische methodes verbeteringsprojecten worden uitgevoerd.”
Dick van den Broek, QC manager, Cookson electronics

“Kimberly heeft in korte tijd dat ze bij ons werkzaam is laten zien van aanpakken te houden, leergierig te zijn en hard op weg is om volledig zelfstandig op onze ICP afdeling te kunnen functioneren. Ook in het omgaan met de collega’s is zij een prettig persoon.”
Raymond Abell, laboratory manager, Laboratory services international BV

“Diangelo werkt keihard, toont interesse in het werk en is zeer behulpzaam. Daarnaast is hij inmiddels ook inzetbaar als micro- en kalibratie analist, iets wat buiten zijn aangenomen functie valt. Dat is zo uitgekomen door een hoge mate van inzet, doorzettingsvermogen en flexibiliteit van Diangelo.”
Dylan Mai, laboratory manager, Tate & Lyle

“In een periode van hoge werkdruk en sterk wisselende prioriteiten heeft Anne een geweldige inzet getoond en met zeer welkome flexibiliteit. Anne is bovendien altijd vrolijk en erg gemotiveerd. Kortom, zij verdient het om in het zonnetje te worden gezet. ”
Steven Extra, project manager pharmaceutical development, Teva Pharmachemie

Feline heeft zich in de tijd dat zij bij ons werkzaam is opgewerkt tot een allround analist. Ze is inmiddels voor alles inzetbaar en voert nu ook extra onderzoek uit. Voor ons is Feline een enorm sterke kracht die enorm veel inzet toont.”
Gerda Mooi, QA lab manager,Monsanto

“Marijn is sinds begin dit jaar voor ons werkzaam en voert inmiddels alle experimenten zelfstandig uit. Hij is goed in staat om zelfstandig alle werkzaamheden te plannen, ook als dingen anders lopen dan gedacht weet hij de proeven tot een goed einde te brengen. Kortom, hij is een gewaardeerde kracht!.”
Lucien de Koninck, specialist DSP, Corbion

"Lauren is een opmerkelijk positieve en professionele collega, niet is hem te veel of te uitdagend. Hij is een leergierige spons met een grote verantwoordelijkheid en een hoog betrouwbaarheidsgehalte. Hij valt zó op dat meerdere afdelingen gebruik willen maken van zijn inzet. We zijn dan ook blij dat hem als eerste hadden. Kortom, voor ons is hij de ideale analist."
Rilana van der Werf, namens het gehele lab van Exter B.V.

“Ilja is een gemotiveerde medewerkster, ze is enthousiast, nieuwsgierig en vindt het leuk om nieuwe dingen te doen. Ze is erg zelfstandig en neemt initiatieven. Ze leert snel, werkt nauwkeurig en neemt verantwoordelijkheid voor haar taken. Verder stelt ze zicht sociaal op in onze groep en het is prettig om met haar samen te werken.” (2014)
Laura Martinez, researcher, Rijkzwaan

“Ronald heeft tijdens zijn trainingen een grote inzet vertoond om alles binnen zo kort mogelijke tijd te beheersen. Verder is het een zeer prettige persoon om mee samen te werken.”
Henk van den Bosch, laboratoriummanager ADM.

Mallinckrodt Medical

“Milenka is niet alleen een fantastische teamspeler, zij is ook enorm leergierig, ondernemend, initiatiefrijk, accuraat en toon bijzonder veel inzet. Ook andere afdelingen geven aan dat zij een erg prettige collega is om mee te werken. Ze is altijd vrolijk en bereidt een tandje harder te werken of een ander te helpen.”
Evi Beukelaar, manager sterility assurance, Mallinckrodt Pharmaceuticals.

"Kirstie is een dame met een aanstekelijk enthousiasme. Ze heeft zich in korte tijd goed geprofileerd, zich de analyses eigen gemaakt, en voert deze zeer nauwkeurig en professioneel uit. Ze is een aanwinst voor mijn team, en ik hoop dat zij nog lang onderdeel hiervan wil blijven uitmaken. Ze brengt een positieve energie binnen de groep. Kirstie geeft op een leuke manier haar collega's meer zelfvertrouwen in het werk."
Sander Hendriks, Team Leader Chemistry Laboratory, Mead Johnson

"Marty is een uiterst prettig en deskundig person. Hij heeft zich bij zijn aantreden onmiddellijk en op geruisloze wijze onze, in transitie verkerende, organisatie eigen gemaakt. Hij is voor een ieder een bron van inspiratie en een baken van rust, gedegenheid en loyaliteit. Hij overtuigd op rustige wijze met argumenten en strijkt niemand tegen de haren in. Kortom een medewerker om trots op te zijn; een TOPmedewerker!"
Prof Dr. C. M. Cobbaert, Head of the department of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine, LUMC

“Deborah heeft haar werkzaamheden zeer kundig en voortvarend opgepakt. Ze is een welkome versterking voor de afdeling doordat zij zelf startend en initiatiefrijk is en goed communiceert over de resultaten. In deze relatief korte periode via LabResource heeft ze een zeer goede indruk weten te maken en fungeert ze nu al als vraagbaak voor haar collega’s en studenten.”
Lonneke van der Geest, Business unit manager Toxicology, Rikilt

“Tine heeft zich zeer leergierig getoond en heeft op korte tijd haar kunde in de toepassing van (electron-)microscopische technieken op veel verschillende materialen eigen gemaakt. Zij toont kritisch denkvermogen, stelt zich flexibel op en levert prima kwaliteit. Tine is nu al uitgegroeid tot een zeer waardevolle kracht in het team.!”
Erwin Houben, Cluster Manager Morphology, DSM Resolve

“Robbie is een gemotiveerde en betrouwbare medewerker die zich de afgelopen periode heeft toegewijd om nieuwe apparatuur te activeren en in te regelen wat hem erg goed is afgegaan. Hij is leergierig, doortastend en zelfkritisch, communiceert goed en komt regelmatig met interessante ideeën."
Stephan Langelaar, Analytical Services Team Leader, Croda

Intravacc“Yara heeft zich in zeer korte tijd ingewerkt, zowel qua lab werkzaamheden als in de organisatie. Ze is een harde werker, leuke collega en zet zich volledig in om haar eigen werk goed te doen en collega’s te helpen. Oftewel, we zijn ontzettend blij met haar.”
Sigrid Roosendaal, QC manager and QC Technology Transfer Officer, Intravacc

Bloembollen Keuringsdienst“Esther heeft vanaf begin de werkzaamheden snel op gepakt en heel nauwkeurig uitgevoerd. Ze werkt zelfstandig en voert ook werkzaamheden uit die niet direct aan haar gevraagd zijn, maar wel gedaan moeten worden. Ook de planning van haar werk is strak en resultaatgericht. Op deze manier past Esther prima binnen het laboratorium van de BKD.”
Veronika Wallner, Specialist laboratorium en kwaliteitszaken, BKD

Suzlon“Anja verleent haar diensten aan ons sinds september en ik heb weinig mensen in dienst genomen die met zoveel overtuiging hun werkzaamheden verrichten. Anja is zeer leergierig en niet alleen over haar eigen werkzaamheden maar ook van haar collega’s. Daarnaast is Anja een optimistische en zeer vrolijke persoonlijkheid en daardoor op een plezierige manier duidelijk aanwezig in ons Lab.”
Lowie Bruns, Lab coördinator, Suzlon Energie Limited

Chevron Oronite“Roosmarijn is midden dit jaar begonnen bij Chevron Oronite op het Marine Lab. Hier heeft ze zich in korte tijd onze werkzaamheden eigen gemaakt, waardoor Roosmarijn op zeer korte termijn al een belangrijke bijdrage kon leveren aan onze bedrijfsprocessen. Haar inzet, kennis en kunde is door de hoge werkdruk in het 4de kwartaal zeer duidelijk geworden, omdat ze naast haar eigen werkzaamheden ook met grote mate van zelfstandigheid heeft kunnen bijspringen bij anderen.“
Peter van Houten, Marine Lubricant Additives Formulator / Marine Benchtest Laboratory Supervisor, Chevron Oronite Technology b.v.

TEVA Pharmachemie“Princilla is een zeer plezierige medewerker om mee samen te werken; zij is altijd vrolijk, gemotiveerd, past goed in de groep en zorgt voor een positieve sfeer. Ze is altijd tijdig aanwezig, nooit te beroerd om over te werken of het ruilen van diensten. Al met al een top medewerkster.”
Marco Ravestein, Supervisor QC Microbiologie, Teva Pharmachemie

Janssen - Johnson & Johnson“Mirte is hard working, very proactive and flexible. She has coped with difficult challenges at different levels and has been a key player in the delivery of the results of one of our most important methods. Mirte is engaging, keen to learn and enhances team spirit. We are very happy to have her in our team.”
Cristina Martinez Munoz, Associate Director Clinical Immunology and head of Pharmaceutical Development Support, Janssen
Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close