Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

GMP en HACCP training

GMP en HACCP training

Kwaliteitsrichtlijnen spelen een belangrijke rol binnen onderzoek, productie en laboratoria. Een goed kwaliteitssysteem staat garant voor betrouwbare producten en is ook (vaak) verplicht.

Aan de basis van een betrouwbaar kwaliteitssysteem ligt de opleiding en voorlichting van de medewerkers. Vandaar dat LabResource ook trainingen aanbiedt voor medewerkers binnen de voedingsmiddelen en farmaceutische/biotechnologische industrie.
LabResource biedt (gratis) een HACCP en GMP trainingen voor nieuwe medewerkers aan. De trainingen kunnen online worden gevolgd en bij behalen van de trainingen wordt ook een officieel certificaat uitgegeven.

Zo starten onze medewerkers met een voorsprong en goede basis bij onze opdrachtgevers.

VACATURES

Wij verzoeken lab-professionals zich online aan te melden of telefonisch contact op te nemen voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Aanmelden kandidaten

LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close