Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Chemisch Laborant

Voor chemisch laboranten heeft recruitment organisatie LabResource precies wat jij zoekt! Wij bieden zowel starters als ervaren chemisch laboranten voldoende carrièremogelijkheden binnen allerlei vakgebieden. 

werken als chemisch laborant

Je kunt als chemisch laborant via ons aan de slag bij grote en gerenommeerde organisaties. Je bent natuurlijk verzekerd van een goed advies en uitstekende begeleiding. Onze consultants zijn allemaal specialisten met jarenlange praktische laborantervaring. Hierdoor verloopt je zoektocht naar werk als chemisch laborant altijd soepel en vakkundig!

  • Werken als chemisch laborant bij gerenommeerde bedrijven
  • Banen voor zowel starter als ervaren chemisch laboranten

 

Vind werk als chemisch laborant via recruitment organisatie LabResource! Meld je snel op deze website online aan als werkzoekende en lees meer over onze services en aangeboden Laboratorium vacature. Je kunt ons ook telefonisch op 020-4069750 bereiken voor meer informatie over je mogelijkheden.


Mocht je zoeken naar andere mogelijkheden, kijk dan ook eens naar:

Laboratoriumbaan

Werk als laborant

Vacatures ChemieKandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
Nieuwe vacatures
inRegio Cuijck
inRegio Den Bosch
inregio Nijmegen
Alle vacatures
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close