Tel: 020 406 97 50 | info@labresource.nl | | LabResource

Stichting Normering Arbeid en NEN 4400-1

LabResource werkt volgens gestandaardiseerde en bewezen kwaliteitsprocessen om een hoogstaande dienstverlening en continue kwaliteit in werving en selectie te waarborgen.
Wij hanteren de algemene voorwaarden van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen) en zijn daarnaast ook SNA geregistreerd en NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze registratie en certificering waarborgen voor onze opdrachtgevers en kandidaten dat LabResource ook voldoet aan haar financiële, fiscale en administratieve verplichtingen.
Ook voldoet LabResource uiteraard aan de in 2012 ingevoerde Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (WAADI).

Kandidaten

Op zoek naar een nieuwe functie of benieuwd naar de mogelijkheden? LabResource biedt een groot aantal mogelijkheden voor startende en ervaren medewerkers in alle vakgebieden.

Klanten

Op zoek naar een nieuwe lab-professional? LabResource verzorgt uw personeelswerving op een doeltreffende en efficiënte wijze.

Follow us
LabResource combineert expertise, jarenlange ervaring en kwaliteit in laboratorium-recruitment
LabResource maakt gebruik van cookies, om u als bezoeker een aangepaste, responsieve en persoonlijke gebruikservaring te bieden. Gaat u door met het gebruiken van onze website, stemt u ook in met het gebruik van cookies op onze website. Klik hier voor ons privacybeleid.
Close